Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βild: Να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η ελληνική χρεοκοπία θέλει η Γερμανία

Η ελληνική χρεοκοπία πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη δηλώσεις μελών του γερμανικού κυβερνητικού σχηματισμού CDU/ CSU – FDP.

Σύμφωνα με το MNI που επικαλείται το δημοσίευμα, η μείωση των επιτοκίων για τα δάνεια διάσωσης προς την Ελλάδα είναι επίσης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επιπλέον όπως επισημαίνει η Bild επικαλούμενη δηλώσεις μελών του συνασπισμού, είναι διατεθειμένοι να χορηγήσουν στην Ελλάδα ακόμα 14 δισ. ευρώ μέχρι το 2014 πέραν του υπάρχοντος πακέτου διάσωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ Joerg Asmussen δήλωσε ότι, η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί και τρίτο πρόγραμμα διάσωσης δεδομένου ότι, οι προσδοκίες να μπορέσει η χώρα να ανακτήσει την πρόσβασή της στις αγορές μέχρι το 2015-2016 φαίνεται μη ρεαλιστικό.


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]