Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας ετοιμάζουν επεισόδια και το Facebook τα υποστηρίζει;


Τα πράγματα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής (ΤΟΝΙΖΩ ότι ούτε είμαι χρυσαυγίτης, ούτε και φιλοδοξώ να γίνω), αγγίζει τα όρια της "μαύρης διαφήμισης".

Η απόφαση του Facebook να διαγράψει τα προφίλ των βουλευτών και των στελεχών της Χ.Α., καθώς και η ανακοίνωση περί αυτού από τα ΜΜΕ, δίνουν μία εξαιρετικά "περίεργη" χροιά στην επιθετική τακτική που ακολουθείται κατά των "ακροδεξιών" κομμάτων παγκοσμίως.

Εάν αυτό γινόταν πριν 5 χρόνια, θα λέγαμε ότι επρόκειτο για μία προσπάθεια φίμωσης της παράταξης. Ωστόσο, τώρα προκαλείται το κοινό αίσθημα με τον ρατσιστικό τρόπο που αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή. Επίσης "περίεργη" ήταν η στάση του Μπένυ χθές στη Βουλή, όπου απευθυνόμενος στον Alexis Cipra, είπε: "Δεν είστε καν στη μόδα. Η Χρυσή Αυγή είναι".

Το γενικό πλαίσιο της σύγχρονης πολιτικής απαιτεί διάσπαση κι επεισόδια, ώστε ν' απασχοληθεί ο κόσμος με αυτά, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χώρο στην εφαρμογή απάνθρωπων μέτρων.

Τι κρίνω εγώ; Ότι χρησιμοποιείται το κοινό αίσθημα προκειμένου να προκληθούν επεισόδια. Σ' αυτό το βρώμικο παιγχνίδι βάζουν το δίλημμα: ΣΥΡΙΖΑ ή Χ.Α.; Αδικίες κατά της Χ.Α. κι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν τεχνηέντως κλίμα πόλωσης. 


Η συμμετοχή του Facebook στα εσωτερικά της Ελλάδος κάνει ακόμη πιο ύποπτη την όλη πόλωση, δεδομένου ότι γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά την εμπλοκή της NSA στο εν λόγω δίκτυο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια... Δε νομίζετε;

Γεώργιος Μεταξάς




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα φαινόμενα δεν απατούν και η διαίσθηση είναι μεγάλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]