Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Θράκη στην αγκαλιά των κομματαρχών


Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων», ο διευθυντής της θρακιώτικης εφημερίδας «Αντιφωνητής» Κώστας Καραΐσκος, με λόγο καυστικό και σκληρό, αποτύπωσε την σημερινή πραγματικότητα στον χώρο της ελληνικής Θράκης, που βρίσκεται στην μέγγενη μεταξύ πρακτόρων και κομματαρχών.

Ένα θανατηφόρο σφίξιμο που δεν επιτρέπει στους Έλληνες κατοίκους της, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, να βιώσουν την αυτονόητη, για τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους, καθημερινότητα μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης πολιτείας (όσο βεβαίως μπορούμε να ομιλούμε ακόμη για κάτι τέτοιο στις μέρες της τρόικας και των υπαλλήλων της, εγχωρίων και μη). Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραΐσκος, οι κομματάρχες «αυτό το ιδιαίτερο είδος ανθρώπου με το λιγδιάρικο μάτι και τον μεταλλαγμένο εγκέφαλο» και οι πράκτορες «με το άσβεστο μίσος για την Ελλάδα», συνεργάζονται και συναλλάσσονται συνεχώς σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και προς εξυπηρέτηση ο καθένας τους των δικών του επιδιώξεων,«ο ένας για την πάρτη του και ο άλλος για μία ξένη χώρα»!

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του απόφοιτου της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και αρθρογράφου περιοδικών για θέματα Άμυνας Γιάννη Νικήτα, ο οποίος τόνισε ότι οι επιδιώξεις της Άγκυρας στην Θράκη έχουν να κάνουν αφενός με την κινητοποίηση των πιστών σε αυτήν μελών της μειονότητας, με την δημιουργία κάποιων θυλάκων σε περίπτωση αναταραχής στην περιοχή και αφετέρου σε συντονισμένη εισβολή από τον βόρειο και νότιο Έβρο και ότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι συστηματικά ετοιμάζεται μία εισβολή στην χώρα μας, ενώ ανακαλύπτονται συνεχώς κρύπτες με οπλισμό εντός του ελληνικού εδάφους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΓαβριήλ Αβραμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Στέλιος Παπαθεμελής, ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστας Κιλτίδης, ο εκπρόσωπος της ΣΦΕΒΑ Ηλίας Μουρούτσος, ο υπεύθυνος Θεσσαλονίκης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Απόστολος Σιώκος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων σμηναγός ε.α. Δημήτριος Βαλασίδης και πλήθος κόσμου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]