Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νταβούτογλου συγχαίρει το Κοσσυφοπέδιο για τις "πολλές αναγνωρίσεις" της ανεξαρτησίας του


Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Ενβέρ Χοτζάι, στο περιθώριο της συνάντησης του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΒΙ) συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών  της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Όπως αναφέρεται, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας εξέφρασε την ισχυρή υποστήριξη της Τουρκίας προς το Κοσσυφοπέδιο σε όλες τις πτυχές του και συνεχάρη τον  Χοτζάι για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει σημειώσει το Κοσσυφοπέδιο με τις διεθνείς αναγνωρίσεις του,  ως ανεξάρτητο κράτος.

«Η Τουρκία είναι ένθερμος υποστηρικτής τόσο στην αύξηση του αριθμού των αναγνωρίσεων του Κοσσυφοπεδίου, όσο και στη συμμετοχή του, στους διεθνείς οργανισμούς», δήλωσε ο Νταβούτογλου, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του για ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη.

Ο Νταβούτογλου κάλεσε, επίσης, τον υπουργό Χοτζάι σε επίσημη επίσκεψη  στην Τουρκία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]