Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεϊμαράκης για Χατζηνικολάου: "Είναι δόλιος και κατά σύστημα συκοφάντης"


Λάβαμε δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη, στο οποίο αναφέρεται η "απόσταση" που υπάρχει μεταξύ του κ. Μεϊμαράκη και του δημοσιογράφου κ. Χατζηνικολάου, τον οποίο ο κ. Μεϊμαράκης δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως δόλιο και κατά σύστημα συκοφάντη!!!

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ενημερώθηκα ότι στην εφημερίδα Real News υπήρχε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κ. Κλαίρη Σιαφάκα ήταν διευθύντρια του γραφείου μου, ως υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο δικηγόρος μου ενημέρωσε την εφημερίδα πως αυτό δεν ίσχυε, καθώς και το ότι ο διευθυντής του γραφείου μου, σύμφωνα και με το σχετικό ΦΕΚ, ήταν άλλος. Επίσης, ότι δεν υπήρχε νομική σχέση εργασίας με την κ. Σιαφάκα, η οποία εθελοντικά ερχόταν, κάποιες ώρες της εβδομάδας, στο γραφείο γραμματειακής υποστήριξης.

Ως εκ τούτου θεώρησα το συμβάν ασήμαντο και λήξαν και για τον λόγο αυτό δεν υπήρξε δημόσια δήλωση δική μου.

Εν τούτοις, την Τρίτη με ενημέρωσαν ότι, ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου, επανήλθε στο θέμα. Και, παρά το γεγονός πως είχε ενημερωθεί για την αλήθεια, ανέφερε με έμφαση ότι η κ. Σιαφάκα ήταν διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Αυτό από μόνο του δείχνει την ακραία διάθεσή του να με συκοφαντεί, με δόλο, τακτικά και συστηματικά. 

Αμέσως υπήρξε δική μου δημόσια απάντηση, που τον καλούσε να παρουσιάσει τα ΦΕΚ και όποιο άλλο στοιχείο, όπως έπραξε ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος, όταν απεκάλυψε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος του μπαμπά του στη Βουλή.

Μετά τη δήλωσή μου, την ίδια ημέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο ραδιόφωνο που του ανήκει δύο δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με στόχο να με διαψεύσουν.

Και οι δύο όμως επιβεβαίωσαν ότι η κ. Σιαφάκα δεν ήταν διευθύντρια του γραφείου μου.
Ούτε αυτό στάθηκε ικανό να αποτρέψει τον Νίκο Χατζηνικολάου να επανέλθει, με νέο δημοσίευμα, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας του, επιβεβαιώνοντας, εκ νέου, ότι σκοπός του είναι με δόλο να με συκοφαντεί, τακτικά και συστηματικά, ακόμη και για ασήμαντα θέματα όπως αυτό, με στόχο, μακροπρόθεσμα, να φθείρει τη δημόσια εικόνα μου. 

Τι σχέση έχει άραγε το σημερινό δημοσίευμα με όσα είπε στο ραδιόφωνο και έγραψε την προηγούμενη Κυριακή, δηλαδή ότι διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Εθνικής Άμυνας;

Αντί λοιπόν να ζητήσει συγνώμη για την λανθασμένη δημοσίευση, επιμένει να με συκοφαντεί με δόλο και να με σπιλώνει.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν δημοσιογράφο –επιχειρηματία, ο οποίος, ενώ επαίρεται ότι δεν κιτρινίζει και ότι διαθέτει επίπεδο, επί 20 ημέρες, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, επεδίωξε, χωρίς κανένα στοιχείο, να με εμπλέξει σε ένα σκάνδαλο;

Τι να περιμένει από έναν δημοσιογράφο-επιχειρηματία, ο οποίος χρησιμοποίησε την εφημερίδα που του ανήκει, το ραδιόφωνο και το site του ομίλου του, για να δημοσιεύει ψευδή στοιχεία (φωτογραφίες σπιτιών που δεν μου ανήκουν κ.α.) με στόχο να με πλήξει προσωπικά;

Τι να περιμένει από έναν δημοσιογράφο-επιχειρηματία, ο οποίος πρωτοσέλιδα δημοσίευσε, χωρίς καμιά επιφύλαξη και με πλήρη συνείδηση, ότι έχω «ξεπλύνει», μέσα σε δύο χρόνια, το θηριώδες ποσό των 10,2 δις.ευρώ και μάλιστα μέσω της αγορά ακινήτων;

Τι να περιμένει από έναν δημοσιογράφο-επιχειρηματία ο οποίος, όταν διαπίστωσε πως δεν διαθέτει κανέναν απολύτως σε βάρος μου στοιχείο αντί να ζητήσει συγνώμη στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του καθώς και μέσα από το ιδιόκτητο ραδιόφωνο και το site που διαθέτει, έγραψε μόνο σε τέλος μιας παραγράφου ενός ρεπορτάζ, πως «ο κ. Μειμαράκης δεν εμπλέκεται»;

Είναι εμφανές ότι με τον Νίκο Χατζηνικολάου εκπέμπουμε σε άλλη Συχνότητα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]