Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολεμικά πλοία των ΗΠΑ καταλαμβάνουν τον Περσικό Κόλπο


Μοίρα αμερικανικών αποβατικών πλοίων έφθασε στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Συμμετέχουν στη σύνθεση της επιθετικής μοίρας εκστρατείας το γενικής χρήσης αποβατικό πλοίο «Peleliu», το αποβατικό-ελικοπτεροφόρο πλοίο-αποβάθρα «Green Bay», το αποβατικό μεταγωγικό-αποβάθρα «Rushmore», ένα τάγμα πεζοναυτών, τμήμα καταδρομέων, μοίρες ελικοπτέρων μάχης και μεταγωγών, μοίρα μαχητικών-επιθετικών αεροσκαφών κάθετης απογείωσης, καθώς και ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο.

Άλλη μια ομάδα αποβατικών πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ παραμένει στην περιοχή του Περσικού Κόλπου από τα τέλη Μαρτίου της φετινής χρονιάς.

Πηγή: Η Φωνή της Ρωσίας  
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]