Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Βέλγιο ισλαμοποιείται – Η Ελλάδα πότε;


Πολλές φορές έχουμε θέσει ευθέως το ερώτημα προς τους ιθύνοντες αυτού του χώρου, που κάποτε ήταν χώρα και ως τώρα συνεχίζει να έχει το όνομα «Ελλάδα». Το ερώτημα ήταν απλό: Τι θα συμβεί εάν συσταθεί κάποιο ισλαμικό κόμμα στην Ελλάδα; :Απάντηση δεν πήραμε –φυσικά- ποτέ και οι λόγοι ήταν ευνόητοι, αφού κανένας από τους κυβερνώντες (πρώην και νυν) δεν θέλει να λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων και της ακεραιότητας της χώρας, αφού έχουν αποδεχθεί το «ευρωπαϊκό μοντέλο» που θέλει να εξαλείψει την λέξη και την έννοια έθνος.

Με δεδομένη την αυξητική τάση του ισλαμισμού στην Ελλάδα, αποκλειστικά λόγω της συνεχιζόμενης απρόσκοπτης ροής λαθρομεταναστών (σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνων), είναι απολύτως κατανοητό πως εντός της πατρίδας μας σωρεύεται ένας πληθυσμός που λόγω των θρησκευτικών που πεποιθήσεων είναι σχεδόν αδύνατο να αφομοιωθεί. 
Εάν προσθέσουμε και την τάση δημιουργίας γκέτο, στα οποία συναθροίζονται οι εισαγόμενοι νεο-έλληνες (πόσοι άραγε είναι αυτοί που καθημερινά αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια;), τα οποία λειτουργούν ως θύλακες διατήρησης της πολιτιστικής και πολιτισμικής κουλτούρας που έχουν, αλλά και ως πυρήνες οργάνωσης και λειτουργίας ακραίων φονταμενταλιστικών στοιχείων, γίνεται σαφές πως ο συγκεκριμένου τύπου πληθυσμός όχι μόνο δεν έχει καμία διάθεση εγκλιματισμού στην Ελλάδα, αλλά αναπτύσσει και διαθέσεις επιβολής δικών του «αιτημάτων» (έχουμε δει αρκετές πορείες μουσουλμάνων που έγιναν στην Αθήνα, καθώς και την συμπεριφορά των μετεχόντων σε αυτές), τα οποία αλλοιώνουν ευθέως τα χαρακτηριστικά των γηγενών κατοίκων της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα, η αυξητική τάση του συγκεκριμένου μουσουλμανικού πληθυσμού, επιτυγχάνεται και με την αύξηση των γεννήσεων (κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που καταγράφεται στις οικογένειες των Ελλήνων χριστιανών), δημιουργώντας επιπρόσθετα οικονομικά προβλήματα (π.χ. στον τομέα Υγείας) στην χώρα.


Αξιοσημείωτο είναι το καταγεγραμμένο γεγονός δημιουργίας μουσουλμανικών «οργάνων» που λειτουργούν σαφέστατα κατά παράβαση του νόμου και ουκ ολίγες φορές πραγματοποιούν αντιποίηση αρχής, μέσω ομάδων σύλληψης, ανάκρισης, αλλά και τιμωρίας μέσω εφαρμογής της Σαρίας σε μουσουλμάνους που μένουν και κινούνται εντός της Αθήνας!
Αυτή η πολλάκις καταγεγραμμένη αντιποίηση αρχής (η οποία όλως παραδόξως συνεχίζει να παραμένει ατιμώρητη, σαν να υπάρχει μία άτυπη - μυστική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και ισλαμιστών λαθρομεταναστών) στηρίζεται σε «όργανα» οργάνωσης και καθοδήγησης, εκπρόσωποι των οποίων δεν έχουν διστάσει να απειλήσουν σε δημόσιους χώρους και σε τηλεοπτικές κάμερες πως θα αντιδράσουν βίαια εάν πιεστούν…!

Αυτά τα «όργανα» και οι «ηγέτες» τους (εις εκ των οποίων καταζητείται από την Ιντερπόλ για διακίνηση ανθρώπων, αλλά δεν συλλαμβάνεται στην Ελλάδα μετά από «απαλλακτική απόφαση» Ελληνικού δικαστηρίου!!!) έχει διαπιστωθεί πως διαθέτουν επαφές και οικονομική στήριξη με χώρες, χώρους και οργανώσεις που έχουν σαφή προσανατολισμό κατά των ελληνικών συμφερόντων.
Μάλιστα, λειτουργούν ήδη –άτυπα- ως πολιτικοί φορείς στηριζόμενοι και από διάφορες ΜΚΟ (γνωστός ο ρόλος τους παγκοσμίως, όπως γνωστή είναι και η κατάργηση της λειτουργίας τους στην Ρωσία από τον Πούτιν) και πολιτικές ομάδες οι οποίες λειτουργούν ανοιχτά υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού και της κατάργησης των εθνών.

Τι θα συμβεί, όμως, εάν αποφασίσουν κάποιοι στιγμή οι «κεφαλές» των εν Ελλάδι ισλαμιστών, να ασχοληθούν και επίσημα με την πολιτική, μέσω ενός ισλαμικού κόμματος; Θα τολμήσει ο Άρειος Πάγος να αρνηθεί κάτι τέτοιο; Μάλλον όχι, αφού είναι αναφαίρετο δικαίωμα η συμμετοχή στα κοινά… και θα έχει –πλέον- γνωστά και καταμετρημένα αποτελέσματα (είναι βέβαιο πως θα έχει μία πάρα πολύ καλή εκπροσώπηση μέσα στην Ελληνική Βουλή). Κι αυτό επειδή το Βέλγιο ήδη άρχισε να ισλαμοποιείται (παρά τα απαγορευτικά μετακίνησης και διαμονής των λαθρομεταναστών, που έχουν επιβληθεί στις χώρες της νότιας Ευρώπης)!


Στο Βέλγιο επί πολλά χρόνια μάζευαν μετανάστες και τώρα πληρώνουν το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών, ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Με τα χρόνια κέρδισαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και φυσικά ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις εκλογές με υποψήφιους, και μάλλιστα με επιτυχία.
Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: 

Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο.
Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου.
Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός, θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια.
Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
- την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
- την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες,
- την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι.
Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.
Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες.

Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο τα λέει όλα: “Καλώς ήρθατε στο ‘Belgistan.”
Στην πραγματικότητα, ορισμένοι την αποκαλούν ήδη τη μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σε 20 χρόνια περίπου θα έχουν την πλειοψηφία στις Βρυξέλλες!
«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρίας. Η δημοκρατία είναι ένα λάθος και είναι το αντίθετο του Ισλάμ...»!!!

Καταλαβαίνετε ότι οι ισλαμιστές κάνουν πίσω ακόμα γιατί δεν τους "παίρνει". Όμως είδατε τι λένε, μόλις νιώσουν δυνατοί πληθυσμιακά, θα προωθήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα της θεσπίσεως της σαρίας! Και που το στηρίζουν αυτό, μα φυσικά στις πολλές γεννήσεις, ενώ αντίθετα στους γηγενείς πληθυσμούς μέχρι η γυναίκα να κάνει "καριέρα", και ο άντρας να τακτοποιηθεί οικονομικά, πάει πέταξε το "πουλάκι".

Αν κάποιος νομίζει ότι το Βέλγιο πέφτει μακριά γελιέστε, αναλογιστείτε ποιούς έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι ήδη εδώ, απλά μας το κρύβουν οι «διασώστες» μας…



ΥΓ: Στην Ελλάδα, ήδη, με τη "βοήθεια" του "Καλλικράτη" υπάρχουν 3 μουσουλμανικοί δήμοι στην Θράκη. Όπως και να το κάνουμε, φαίνεται πως είμαστε αρκετά βήματα πιό μπροστά από τους Βέλγους...

 





Πληροφορίες από Defencenet
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Ο Κωνσταντίνος μιλάει έγκαιρα και εύστοχα. Η ισλαμοποίηση βολεύει αφού οδηγεί μια χαρά στην παγκόσμια κυβέρνηση. Αφού θα ξεχυλίσει η Ευρώπη από ισλαμι(στι)κό στοιχείο, θα δώσουν στον καθένα από μια κοτρώνα και θα του δώσουν χαρτζηλίκι για να τα κάνει όλα λίμπα, ανθρώπους και κτίρια. Έτσι θα στήσουν τις "ανεξέλεγκτες καταστάσεις" για να τους πούμε αργότερα ευχαριστώ για την παγκόσμια κυβέρνηση. Έχουμε δει το ίδιο έργο αλλού. Τώρα το ετοιμάζουν για την Ευρώπη.

    Θα βρούμε την ελληνική μας φλέβα επιτέλους; Θα την αφήσουμε να μας καθοδηγήσει να κάνουμε το σωστό; Με φαιδρά νταηλίκια στις λαϊκές αγορές εναντίον των λαθραίων δουλειά δεν γίνεται. Θέλει συλλογική δουλειά, να πιαστούμε χέρι χέρι, όπως είπε προχθές ο Κωνσταντίνος. Χέρι χέρι και όχι κλικ κλικ. Έξω, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο και όχι πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Πολλή δουλειά για ενότητα και δράση όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί νά πούμε; Μάς είχαν προειδοποιήσει ακόμη καί Αγιορείτες. Όπως ό μακαριστός Θεόκλητος Διανυσιάτης στό άρθρο του : ''Μελαγχολικαί ενοράσεις'' στόν '' ορθόδοξο τύπο'' στίς 21-11-2001 Όπου εκεί μέσα άλλοι συνασκητές του είπαν ότι : ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Όμως είναι πολλοί οί αντιρατσιστές γενίτσαροι φιλομουσουλμάνοι. Θά παρακαλούσα τόν αγαπητό Κωσταντίνο ιδιοκτήτη τού μπλόκ νά ψάξει καί νά αναρτήσει τό συγκεκριμένο άρθρο πέρσυ υπήρχε στό διαδίκτυο . Γία νά συζητάμε μέ τεκμηριωμένα ντοκουμέντα ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο, δεν μπορώ να βρω το κείμενο που αναφέρεις. Αν το βρεις εσύ, στείλε το να το δημοσιεύσω

      Διαγραφή
  3. ειναι δυσκολο να φτασουν οι τουρκοι στην αθηνα?
    δειξτε μου εναν Ελληνα που να πιστευει οτι η αθηνα ειναι ελληνικη..
    και κλαμα το belgistan!
    ποσο μπροστα μας εχουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω θα το πω απλα.Αν αυτο θελει η πλειοψηφια τοτε οκ.....Οτι επιλεξει θα γινει κοινωνια ,εδω και αλλου.Οι μουσουλμανοι δεν αυξανουν την δυνσαμη τους χωρις να αυξανουν τον αριθμο τους.Αν λοιπον φτασουν να ειναι οι πιο πολλοι,αυτο θα σημαινει οτι οι "αλλοι",δεν ειναι οσοι ειναι σημερα.....Αλλαζει η πραγματικοτητα καθε στιγμη,ποσο μαλλον μετα απο χρονια.Και οχι δεν ειναι δυνατον πουθενα στον κοσμο να υπαρξει μια αποστειρωμενη χωρα ,(εκτος αν μιλαμε για μη δημοκρατικα πολιτευματα).Αυτες οι ιδεες οτι μας απειλουν οι ταδε η οι δεινα ειναι ανοητες.Ο μονος κινδυνος ειναι οτι οι ανθρωποι ,οποιο θεο και αν λατρευουν ,να ξεχασουν την πρωταρχικη τους ιδιοτητα αυτη του ανθρωπου.......ο ρατσισμος ,κατα οποιουδηποτε ειναι κακος.και αν οι μουσουλμανοι φτανουν να γινονρται ρατσιστες ειναι το ιδιο κατακριτεοι οσο και ολοι οι αλλοι.Η νομιμοτητρα της δημοκρατιας ειναι το μονο που πρεπει να διαφυλλατουμε σαν πολυτιμο αγαθο.Τωρα αν τους νομους τους φτιαχνουν παρανομοι ,αν δωσαμε την εξουσια σε ατομα που δεν επρεπε ,και δεν διαφυλαξαν την κοινωνια,και επετρεψαν σε διαφορες θρησκειες να απλωθουν .......ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι ακριβώς είναι το ισλάμ; Καλή η θεωρία, αλλά μάθε πως λειτουργεί και που αποσκοπεί. Έχεις δει πλακάτ σε συγκεντρώσεις ισλαμιστών στην Ευρώπη; Αν όχι, ψάξε να βρεις. Το ισλάμ αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως "εργαλεία" επιβολής του. Και τους μη ισλαμιστές τους έχει ως εχθρούς προς εξόντωση. Καλά τα θεωρητικά και ανθρωπιστικά, όλοι μαζί σου είμαστε, αλλά κοίταξε και πίσω από την κουρτίνα για να δεις τι πραγματικά κρύβει. Το ισλάμ είναι ένα πολιτικο - κοινωνικο- οικονομικό σύστημα, που χρησιμοποιεί την θρησκεία ως κρίκο σύνδεσης προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει υπογείως (έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή βλ. αριθμητική πλειονότητα) και να επιβληθεί. Το ισλάμ θέλει κάστες ανθρώπων που θα ηγούνται και όλους τους άλλους στην εξαθλίωση. Ο νεοταξισμός αντιλήφθηκε το μοντέλο λειτουργίας και δημιούργησε από την πλευρά του ένα σύγχρονο μοντέλο μέσω του χρήματος, το οποίο "άρχει" και επιβάλλεται επί των πάντων πλην εκείνων που το ελέγχουν. Το ισλάμ στη θέση του χρήματος (ως μέσο επιβολής) έχει τη θρησκεία και την Σαρία (άγραφος νόμος!). Το ισλάμ δεν είναι η νέα τάξη, αλλά εργαλειο της νέας τάξης ως μπαμπούλα στους πολίτες της δύσης. Όσο για τον ανθρωπισμό, ψάξε να δεις πόσο τον πιστεύουν εκείνοι που άρχουν στο ισλάμ... τότε θα καταλαβεις

      Διαγραφή
  5. Το επεισόδιο έγινε στην Κ.Αχαϊα όταν μετανάστες που διέμεναν σε σεισμόπληκτο υπό κατεδάφιση σπίτι, έκαψαν χριστιανικές εικόνες, δύο σταυρούς και κάποια μικροέπιπλα.

    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάση Ραυτακόπουλο το γεγονός καταγγλέθηκε άμεσα, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι κάτοικοι αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι εικόνες και οι σταυροί είχαν ήδη καεί.




    Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και σύμφωνα με τους κατοίκους οι μουσουλμάνοι μετανάστες πήραν τις εικόνες από γειτονικό παρεκκλήσι.

    Όταν στο σημείο έφθασε ο κ. Ραυτακόπουλος οι μουσουλμάνοι του φώναζαν Αλλάχ. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, Εκκλήθη η αστυνομία και έγιναν προσαγωγές...















    Το επεισόδιο έγινε στην Κ.Αχαϊα όταν μετανάστες που διέμεναν σε σεισμόπληκτο υπό κατεδάφιση σπίτι, έκαψαν χριστιανικές εικόνες, δύο σταυρούς και κάποια μικροέπιπλα.

    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάση Ραυτακόπουλο το γεγονός καταγγλέθηκε άμεσα, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι κάτοικοι αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι εικόνες και οι σταυροί είχαν ήδη καεί.




    Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και σύμφωνα με τους κατοίκους οι μουσουλμάνοι μετανάστες πήραν τις εικόνες από γειτονικό παρεκκλήσι.

    Όταν στο σημείο έφθασε ο κ. Ραυτακόπουλος οι μουσουλμάνοι του φώναζαν Αλλάχ. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, Εκκλήθη η αστυνομία και έγιναν προσαγωγές...
















    Το επεισόδιο έγινε στην Κ.Αχαϊα όταν μετανάστες που διέμεναν σε σεισμόπληκτο υπό κατεδάφιση σπίτι, έκαψαν χριστιανικές εικόνες, δύο σταυρούς και κάποια μικροέπιπλα.

    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάση Ραυτακόπουλο το γεγονός καταγγλέθηκε άμεσα, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι κάτοικοι αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι εικόνες και οι σταυροί είχαν ήδη καεί.

    Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και σύμφωνα με τους κατοίκους οι μουσουλμάνοι μετανάστες πήραν τις εικόνες από γειτονικό παρεκκλήσι.

    οι μουσουλμάνοι του φώναζαν Αλλάχ. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, Εκκλήθη η αστυνομία και έγιναν προσαγωγές...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που μας έχουν φθάσει οι εθνοπροδότες......
    Από που έως που Ισλαμικό κόμμα ?
    Ποιοί θα ψηφίζουν δηλαδή ?
    Όλοι αυτοί , δηλαδή είναι ή θα γίνουν Έλληνες πολίτες ?
    Από έως που ?
    Η λύση που έχει προταθεί κατ' επανάληψη είναι μία και μοναδική.
    Να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και να σφραγισθούν τα σύνορα , χερσαία και θαλάσσια.
    Αμεση μεταφορά των λαθρομεταναστατών, είτε ....έχουν χαρτιά είτε όχι, σε ερημονήσια και φύλαξή τους.
    Από εκεί όποιος θέλει επαναπατρίζεται ή παραμέμνει εκεί εσσαεί, χωρίς τίποτα, ας καλλιεργεί αν θέλει κάτι....
    Κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ και τέλος.
    Αν δεν συμφωνούν οι εγκληματικοί εταίροι μας, τότε χαρτιά και δρόμο....
    Άμεσο κλείσιμο των στρατοπέδων που κακό κάνουν μόνο (τέρμα τα catering και η ξάπλα) και μεταφορά των τροφίμων τους στα ερημονήσια.
    Ταυτόχρονη επικοινωνιακή ενημέρωση στα κράτη των λαθρομεταναστών, του τι πραγμαικά συμβαίνει στην Ελλάδα.
    ¨Οσο αφορά την ...ανθρωπιστική πλευρά της υπόθεσης, επιτέλους ας τεθεί ένα μέγιστο όριο 1,5-2% με χρονική λήξη 2-3 ετών σε επιλεχθέντα άτομα που πιθανά να χρειάζονται για ορισμένες δουλειές.
    Όσο αφορά κατασκευή Τζαμιών και Τεμένων, που οι εθνοπροδότες αποφάσισαν, να τα ξεχάσουν παραυτα....
    Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα και δεν πρόκειται αυτό να αλάξει....
    Κανένας δεν τους κάλεσε και αν δεν τους αρέσει ας ξεκουμπιστούν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν από τρία χρόνια μιλούσα στο Κάϊρο με έναν ξεναγό Αιγύπτιο που ήξερε καλά ελληνικά. Με ρώτησε γιατί στην Ελλάδα είμαστε τόσο ρατσιστές και δεν θέλουμε να δίνονται εύκολα υπηκοότητες σε Αιγυπτίους και δεν δεχόμαστε να γίνουν τζαμιά αφού σε αυτά δοξάζεται ο κοινός για όλους θεός. Τον ρώτησα με τη σειρά μου: αν γινότανε πόλεμος μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας ποια από τις δύο χώρες θα υποστήριζαν οι Αιγύπτιοι που ζουν στην Ελλάδα; Πήγε να απαντήσει ουδέτερα με γενικόλογα. Τόνισα ότι θέλω την ειλικρινή του απάντηση και ότι ο θεός δεν συγχωρεί τα ψέματα. Τότε αυτός κατέβασε το κεφάλι και απάντησε "τα αδέρφια μας τους Τούρκους". Το παραπάνω αποτελεί προσωπική μου εμπειρία που την καταθέτω αντικειμενικά χωρίς καμία διάθεση ρατσισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]