Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαμαράς και Βενιζέλος διέγραψαν όσους δεν υπάκουσαν



Η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με βάση το οποίο η χώρα μεταβάλλεται σε χώρο και οι πολίτες σε μηχανές παραγωγής κέρδους των πολυεθνικών, ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματά της ήταν:
153 ναι
128 όχι
18 παρών

Μπορεί ο Βορίδης να διαλάλησε (μαθημένος τελάλης και πραματευτής) την ελευθερία της ψήφου των βουλευτών, αλλά φαίνεται πως τελικά η ελευθερία και η δημοκρατία δεν συνάδουνη επακριβώς με τα κόμματα και με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψηφοφορίας...

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διέγραψε όσους αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την κομματική εντολή για να σωθεί η χώρα (ναι, και ακόμη δεν έχουν κουραστεί να την σώζουν οι διασώστες), ενώ η Τζάκρη ψήφισε με το πιστόλι στον κρόταφο υπέρ της νομιμοποίησης της κατοχής της χώρας (φαίνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε το πιστόλι και το βρήκε και το κράτησε η Τζάκρη, για να μην πέσει σε κακά χέρια).

Οι διαγραφέντες από τον Βαγγέλη Βενιζέλο είναι: Κουτσούκος, Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Μπόλαρης, Κασσής και Παραστατίδης.

Ο κ. Κασσαπίδης διαγράφηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, μέσα στα ίδια δημοκρατικά πλαίσια που διέπουν τον κ. Βενιζέλο και σύμφωνα με τα οποία όποιος διαφωνεί με εκείνους που συνομιλούν με τον Θεό ή έχουν γίνει οικονομολόγοι μέσα σε 15 ημέρες, θεωρείται αυτομάτως… αιρετικός των αλάθητων πολιτικών αρχηγών.

Συνοψίζοντας, τονίζουμε πως το Μαξίμου είχε «καταμετρημένες» 155 ψήφους και παρ’ όλα αυτά είχε απώλεια 2 ψήφων, γεγονός που αποδεικνύει τάση διαρροής και θέτει εμφανώς τα θεμέλια αμφισβήτησης της ομαλής συνέχισης της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη (ο τελευταίος δήλωσε παρών).

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]