Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόνη λύση να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του

Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί άλλο. Είναι απόλυτα ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο από ντόπια και ξένα συμφέροντα. Βλέπουμε εξάλλου όλοι πως ψηφίζονται και πως περνούν πλέον οι νόμοι στο ελληνικό κράτος. Με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαστε παρά τη θέλησή μας σε μονοπάτια που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, πέρα από αυτά της Ελλάδας, πέρα από αυτά των Ελλήνων πολιτών.

Μόνη λύση είναι να πάρουμε εμείς οι πολίτες την εξουσία ή έστω μέρος της εξουσίας στα χέρια μας. Αυτό είναι δημοκρατία. Όσο υπήρχε ο εύκολος καταναλωτισμός με δανεικά, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ο λαός την έκταση του προβλήματος, δεν φαινόταν το πρόβλημα του ελλείμματος της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Τώρα όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι τόσο εμείς όσο και η πατρίδα μας οδηγούμαστε στο ξεπούλημα και στην υποδούλωση. Πρέπει λοιπόν εμείς οι πολίτες να αντιδράσουμε άμεσα.

Θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα οι θεσμοί εκείνοι που έχουν αποκλείσει το λαό από την εξουσία, που έχουν καταργήσει τη λαϊκή κυριαρχία και έχουν μετατρέψει έναν υπερήφανο λαό σε λαό επαίτη και ευτελισμένο σε όλη την ανθρωπότητα.
Αυτή είναι η δημοκρατία που διδάξαμε; 
 
Έχουμε ευθύνη, όχι μόνο για μας αλλά και για τη δημοκρατία που παραδώσαμε στην ανθρωπότητα και την οποία τώρα εμείς οι ίδιοι εξευτελίζουμε.  


-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο λαός τη θέλει την εξουσία στα χέρια του, όσο τη θέλει κι η κ. Παπαρήγα!
    Η ελευθερία συνεπάγεται και υπευθυνότητα, γι' αυτό προτιμούν να είναι σκλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκλαβος μπορει να θελει να μεινει αυτος που εχει μαθει να ανεχεται καταστασεις και που δεν τον αγγιζει η οικονομικη αθλιουητα στην οποια μας εριξαν οι κυβερνησεις και το σαπιο πολιτικο συστημα που εχουμε!!!!Ο λαος θελει την εξουσια και θα την παρει καποια στιγμη,οταν ωριμασει μεσα του η ιδεα αλλα και βρεθει ο τροπος με τον οποιο θα φυγουν ολοι οι πουλημενοι απο τα εδρανα της βουλης και μπουν νεοι ασπιλοι και αξιοι ανθρωποι!!!

      Διαγραφή
  2. Ο λαος φιλε ανωνυμε θελει την εξουσια αλλα δεν ξερει πως να την παρει,γιατι δεν θελει καμμια Ππαρηγα πια να του καθοριζει το μελλον!!!Θελει ο ιδιος να καθοριζει το μελλον του κι οχι οι δηθεν εκπροσωποι του!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!νΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΟΛΟΙ !!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥς ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]