Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας κυβερνούν σοσιαλιστές!


Είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι (κρυφο)σοσιαλιστές. Ο πρωθυπουργός μιλά φανερά πια με τσιτάτα του Λένιν (λέγεται ότι εδώ και καιρό έτσι μιλούσε στις κλειστές συσκέψεις, δεν τον καταλάβαινε ο Γ. Μιχελάκης και γι’ αυτό τον άλλαξε με τον Σ. Κεδίκογλου, που έχει σπουδάσει στην ΕΣΣΔ). 
Ο υπουργός Οικονομικών βάζει φόρους σε ό,τι κινείται και αναπνέει. Ζούμε εποχές υπαρκτού σοσιαλισμού! Με τα γνωστά οικονομικά αποτελέσματα, βέβαια: αύξησαν τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, έπεσε η ζήτηση, μειώθηκαν τα δημόσια έσοδα.

Και στον Ιατρικό Σύλλογο είναι σοσιαλιστές. Ζητούν να επιβληθούν φόροι στα τρόφιμα, τα τσιγάρα κ.λπ. για να καλυφθούν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ. Μετά θα ακολουθήσουν έξτρα διόδια (για τα έξοδα του ΚΑΤ) ή φόρος στα παϊδάκια - ξέρετε πόσο επιβαρύνουν τις καρδιολογικές κλινικές και τον ΕΟΠΥΥ οι εξετάσεις για καρδιά και η αυξημένη χοληστερίνη;


Πάντως άλλες χώρες αφαιρούν τους φόρους από τις "κακές" συνήθειες των ανθρώπων. Η Δανία καταργεί άμεσα τον φόρο στα τρόφιμα που περιέχουν κορεσμένα λίπη. Και ανάμεσα στους λόγους που επικαλέστηκαν οι αμαθείς του υπουργείου Οικονομικών της Δανίας ήταν πως το μέτρο οδήγησε σε αύξηση τιμών και ανεργίας, ενώ πολλοί Δανοί πέρναγαν τα σύνορα με τη Γερμανία και αγόραζαν από εκεί τα παχυντικά τους τρόφιμα!


Αυτοί όμως είναι καπιτάλες και δεν θέλουν τον λαό τους fit.

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]