Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως ο Παναγούλης ήταν προφητικός;


Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας

Η ώρα που οι Έλληνες Αστυνομικοί των 510 ευρώ θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση είναι πολύ κοντά.

Αυτή η είδηση δεν έπαιξε σε κανένα δελτίο Ειδήσεων και σε καμία ενημερωτική εκπομπή.
Σε διαδήλωση στην Φρανκφούρτη, με την Ελληνική σημαία σε κεντρικό πλάνο, τα γερμανικά ΜΑΤ βγάζουν τα κράνη και ενώνονται με τους διαδηλωτές.
Η ώρα που θα δούμε την ίδια αυτή εικόνα και στην Ελλάδα, πλησιάζει.
Και κάποιοι αρχίζουν ήδη να ανησυχούν, αφού ξέρουν τι έχουν κάνει και νιώθουν πωςη ώρα τους έρχεται.

Coming soon και στην Ελλάδα

Σχόλιο ιστολογίου: Η ίδια εικόνα, με ενσωμάτωση των δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ) με τους διαδηλωτές, έγινε και στην Ισπανία, αλλά τα εδώ κατοχικά ΜΜΕ φυσικά δεν εμφάνισαν, αφού τέτοιες εικόνες θα επαναφέρουν την δημοκρατία, η οποία θα λειτουργήσει ως δίκαιος τιμωρός όλων των δημοσιοκτόνων (βλ. δημοσιογράφων) και εκδοτών, που συντάχθηκαν με τις δυνάμεις κατοχής της χώρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον προσωπικό τους άνετο βιοπορισμό σε μία χώρα που καταρρέει ΚΑΙ με δική τους τεράστια ευθύνη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]