Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάκη Βορίδη...Τὶ σοῦ κάνει μία θεσούλα…!

Τὶ σοῦ κάνει μία θεσούλα…!!!
Βορίδης, νυν δελφίνος της ΝΔ, εδώ σε μια ομιλία του με φόντο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο
Γειά σου βρὲ Μάκη Πατριώταρε!!!
Γιά σου καὶ χαρά σου κι ἀέρα στὰ πανιά σου!
Ἄν τὲ βρέ, καὶ πρωθυπουργός!
 Υ.Γ. Πάντως νομίζω πὼς ἀκόμη τηρεῖ τὶς δεσμεύσεις του! Γκρεμίζει ὅποιον κι ὅ,τι πασχίσῃ νὰ τὸν σταματήσῃ, ἀπὸ τὴν ἄνοδο στὴν ἐξουσία.  Καταλάβαμε κάτι ἀνάποδα μήπως;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Καιρός παντί πράγματι"

    Καιρός λοιπόν να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι. Κάτι πατριώτες σαν αυτόν, με αγνές προθέσεις και οπωσδήποτε ανεπίγνωστα - το υποθέτω - υπόδουλες στον σιωνισμό, ήταν και οι Συνταγματάρχες του 1967.

    Τους έδωσαν κανονικότατη κλωτσιά τότε, όταν ο στόχος επετεύχθη. Το ίδιο θα γίνει και με τους σημερινούς "συνταγματάρχες", όπως και με τους αγρυπνούντες "στρατηγούς" επί των εκκλησιαστικών θεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]