Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια


Μην περιμένετε να μάθετε την αλήθεια απο τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Μπουκωμένα με εκατομμύρια, επιτελούν το έργο της παραπληροφόρησης και της καθημερινής προπαγάνδας, υπέρ των συνεταίρων τους, των πολιτικών και εις βάρος του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά τους οι πολιτικοί, παίζουν το δικό τους παιχνίδι, ως πιόνια των τραπεζών, που στην ουσία κυβερνούν αυτόν τον τόπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Αποκαλύψεις, από δυο απλούς πολίτες, που βασιζόμενοι στα πιο έγκυρα στοιχεία, όπως αυτά των ΦΕΚ (Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως), αποδεικνύουν όχι μόνο ποιός είναι στην ουσία ο Πρωθυπουργός της χώρας, αλλά και τον βρώμικο ρόλο των τραπεζών σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς.

Αποκαλύψεις συγλονιστικές που κάθε Έλληνας οφείλει να γνωρίζει, προκειμένου να αντιληφθεί τον ιστό της αράχνης που έπλεξαν εις βάρος του πολιτικοί τους οποίους ακόμα και σήμερα κάποιοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν.

Αδιάψευστα στοιχεία, που δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης, καθοτι τα ντοκουμέντα που επικαλούνται ο Γιώργος Σαρρής και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, είναι αδιαμφισβήτητα.

Αποδεικνύουν με στοιχεία, πως η τραγική ψηφοφορία της αποφράδας ημέρας της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2012, θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Ο ανθελληνικός βρώμικος ρόλος της κυβέρνησης, από το 2008, όταν με νόμο έδωσε τη δυνατότητα στις ελληνικές τράπεζες να λάβουν δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, και αυτές εισέπραξαν το αστρονομικό ποσόν των 83 τρις δραχμών, (τρεις τράπεζες μοιράστηκαν στην ουσία το συγκεκριμένο ποσόν), αποδεικνύει ότι το Ελληνικό Κράτος, κυβερνιέται όχι από τους πρωθυπουργούς και τα κόμματα που ψηφιζει ο ελληνικός λαός, αλλά από μια μαφία Τραπεζών, με επικεφαλή τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο και τον εκάστοτε διοικητή της.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, αποκαλύπτεται ποιός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Τράπεζας της Ελλάδος, ποιός είναι ο ρόλος του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια και το πλιάτσικο των τραπεζών με την σύμφωνη γνώμη των πολιτικών, εις βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτό το βίντεο, πρέπει να μπει σε κάθε σπίτι.

Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. χε χε ο Καρατζαφερης πηρε σβαρνα τα καναλια γιατι δε μπορει να χωνεψει οτι ο λαος τον πεταξε σαν τη τριχα απ το ζυμαρι.Τα περισσοτερα απ απ αυτα που ειπε ειναι γνωστα τουλαχιστον στους παροικουντες.
    Και μονο τα τοσα δανεια που παιρνουμε ειναι δυνατον το ποσο του χρεους να μενει ιδιο;εδω ελεγαν σε ολους τους τονους οτι διεγραφη χρεος με το PSI 100δις και φορτωθηκαμε αλλα 110 περιπου και τα 100 δις που υποτιθεται οτι διεγραφησαν παλι στα Ταμεια και στις Τραπεζες φορτωθηκαν.Απλα το κρατος και οι τραπεζιτες ο καθενας για τα δικα του συμφεροντα προσπαθουν να κρατησουν ΑΝΟΙΚΤΕΣ τις Τραπεζες και μετα τη πτωχευση γιατι χωρις νομισμα και Τραπεζες καλυτερα να πηδηξουμε απο τωρα στον καιαδα.Και οταν κατι ειναι τοσο απαραιτητο οπως οι Τραπεζες κανεις και τερτιπια.Εκει χρειαζεται μοχλος ελεγχου ωστε να αποφευγονται οι ασυδοσιες.Φαινεται οτι ο Γιωργακης χρησιμοποιησε κατα κορον τις Τραπεζες να βουλωνει τρυπες του κρατους πραγμα που τωρα φανηκε.
    Τελικα μετατοπισεις χρεων και ομολογων κανει η ΕΚΤ για να βρεθει ετοιμη οταν θα γινει το μπαμ, οσο για μας αφηστε τις Τραπεζικες αναλυσεις και παρτε αλευρι και λαδι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]