Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα τα βρουν ή θα περάσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις;


Το ΔΝΤ εκτιμά ότι ακόμη δεν έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και δεν έχει διασφαλιστεί η κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού το διάστημα 2014-2016.

Το μέλος του διευθυντηρίου της ΕΚΤ Γιοργκ Άσμουσεν υποστηρίζει ότι όλες οι πλευρές θα «πρέπει να μετακινηθούν» από τις θέσεις τους προκειμένου να επιτευχθεί μια λύση.

Σε συνέντευξή του προς τη σημερινή Bild, ο κ. Άσμουσεν διαμηνύει πως «το διακύβευμα είναι το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη». Στο αίτημα του ΔΝΤ για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους η ευρωζώνη και κυρίως το Βερολίνο λένε «όχι» και αντιπροτείνουν ένα μίγμα μέτρων, ή ημίμετρων, που κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσαν να καταστήσουν βιώσιμο το ελληνικό χρέος και να δώσουν απάντηση στο ερώτημα του χρηματοδοτικού κενού που συνεπάγεται η επιμήκυνση.

Γιατί δεν τα βρίσκουν οι Ευρωπαίοι; Ρωσία και Η.Π.Α. ζητούν άμεση λύση.

Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την τύχη της Ευρωζώνης και ποιος αποτελεί τον διπρόσωπο μπόγια της παγκόσμιας διαπλοκής; 

Ήρθε η ώρα για την σταδιακή διάλυση της Ευρωζώνης που θα φέρει το οικονομικό κραχ που τόσο επιθυμούν κάποιοι μεγάλο-ιδιώτες, προκειμένου να φέρουν την παγκόσμια λύση μέσω του χάους που θα επικρατήσει;

Οι εξελίξεις προδιαγράφονται αλματώδεις.

Πηγή: Πυγμή 

Διαβάστε επίσης
Φήμες για «μικρό» μνημόνιο για τα 10 δισ. που "θα καλύψουν τη βιωσιμότητα του χρέους"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]