Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λακωνικά και κυνικά προς… ανθρωπάκια



Θα αποκαταστήσω, έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς, τις χαμηλές συντάξεις για να μπορώ να κοιτάξω την γριούλα στα μάτια. Και την αποκατέστησε την γριούλα χθες στη βουλή. Της έκοψε και τα υψηλόμισθα δώρο της!

Τώρα που την αποκατέστησε, την κοιτάει πιο ψηλά από τα μάτια, στα φρύδια… Εκεί δηλαδή που έγραψε τις υποσχέσεις του!

Ύστερα μίλησε ότι θα σταματήσει το οριζόντιο πήδημα που ματώνει την κοινωνία. Ήθελε όμως πρώτα να δοκιμάσει κι αυτός το παράνομο πήδημα! Άλλωστε δεν κινδύνευε να κατηγορηθεί γιατί δεν θα υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία! Δεν θα υπήρχε δηλαδή αίμα! Την παρθενιά την είχε πάρει άλλος νωρίτερα! Μετά το οριζόντιο ακολουθεί το καθέτως και πλαγίως!

Ήταν κάθετα αρνητικός στο πρώτο μνημόνιο. Όχι γιατί λυπήθηκε το λαό, αλλά γιατί ήθελε να σπάσει το ρεκόρ. Στήριξε, συρόμενος το δεύτερο και έγινε φανατικός στο τρίτο το μακρύτερο (το μνημόνιο) και σκληρότερο (μακρύ από τις ατέλειωτες περικοπές και σκληρότερο από τις βάρβαρες επιπτώσεις για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας!)

Τώρα θα γραφτεί στην ιστορία με μεγαλύτερα γράμματα! Θα ζει άραγε όμως για να δει και το χρώμα των γραμμάτων; Είναι δεδομένο ότι θα έχουν το ίδιο χρώμα με το ζωμό που έπιναν οι Σπαρτιάτες!

Μια και ο λόγος για τους σπαρτιάτες, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Δυτική Μακεδονία, (αυτόν που έπλεξε το εγκώμιο του σημερινός σπαρτιάτης βουλευτής. Μπινελίκι ατελείωτο!) δήλωσε πως αν δεν αποσύρουν την διάταξη που κόβει τις συντάξεις στους βαριά ανάπηρους δεν θα ψηφίσει τα μέτρα!
Οι Σπαρτιάτες τους ανάπηρους τους έριχναν στον καιάδα γιατί δεν ήταν μάχιμοι. Ο Βουλευτής σήμερα αυτούς δεν τους φοβάται. Είναι ακίνδυνοι. Ρίχνει στον καιάδα όλους τους υπόλοιπους, τους μάχιμους!

Κάποτε κάποιος επισκέφτηκε τον φαρμακοποιό του και του ζήτησε ένα φάρμακο γιατί του πέφτουν τα μαλλιά και στο κέντρο του κεφαλιού άρχισε να δημιουργείται φαλακρίτσα.
Μην στεναχωριέσαι, του λέει ο φαρμακοποιός. Θα σου φτιάξω μια αλοιφή που ανακάλυψα, μνημόνιο λέγεται και δεν θα έχεις πρόβλημα πλέον.
Πήρε ο άνθρωπος την αλοιφή και μετά από λίγο καιρό πηγαίνει έξαλλος στον φαρμακοποιό και του δείχνει το κεφάλι του. Είχε απομείνει μόνο μια γραμμή οριζόντια στο πίσω και κάτω μέρος του κεφαλιού του. Κοίτα τι μου έκανες! Του λέει οργισμένος.
Πέτυχε η συνταγή αδερφέ μου, του λέει ο φαρμακοποιός. Ότι ήταν να πέσει, έπεσε! Σώσαμε τα υπόλοιπα!
Την ίδια συνταγή δώσανε και στους ψηφοφόρους τους και οι βουλευτές του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Α! Face control και στα νοσοκομεία. 25 ευρουλάκια για να μπεις μέσα και ένα ευρουλάκι για κάθε συνταγή για παροχή φαρμάκων!

153 οι «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» που έβαλαν τα στήθια τους για να σώσουν την χώρα! Την ώρα που πάνω από 100.000 πολίτες έξω από την βουλή τους παρότρυναν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Την ώρα που το 78% των πολιτών τους λέει πως είναι λάθος η πολιτική που ακολουθούν.
153 ανθρωπάκια που έσκυψαν στον αρχηγό για να μην χάσουν τα οφίκια της πολιτικής την ώρα που η κοινωνία βογκάει!
153 ανθρωπάκια ευνούχισαν το μέλλον της χώρας και τα όνειρα της νέας γενιάς που έρχεται!
Τα προηγούμενα ανθρωπάκια πυροβόλησαν δύο φορές την χώρα και την κοινωνία και τα χθεσινά ανθρωπάκια (ίδια τα περισσότερα) έδωσαν την χαριστική βολή.

Τώρα άνοιξε πλέον ο δρόμος για την κάθοδο, όχι των Δωριέων, αλλά των βορείων της Ευρώπης. Το κλίμα, τα εργασιακά και οι μισθοί είναι ταμάμ…!
Δυστυχώς για την χώρα και τους πολίτες αυτά τα ανθρωπάκια θα εξακολουθούν να κυβερνούν ακόμα…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]