Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιλότος Π.Α.: “Δεν τους χαρίζω ποτέ την τιμή μου”


Σας χαρίζουμε τα 100 και τα 200 ευρώ - Και αν χρειασθεί ακόμη και όλο τον μισθό μας, για την σωτηρία της Πατρίδος

Ανοιχτή επιστολή από έναν πιλότο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας:

«Όσο κι αν προσπαθήσουν να μικρύνουν αυτό που κάνουμε μέσα στο αεροπλάνο, όσο κι αν παλέψουν να μας παρουσιάσουν σαν μία επαγγελματική κατηγορία ενστόλων που πρέπει να μας κόψουν 100 ή 200 ευρώ το μήνα, να τους πεις ( γράφει ο πιλότος ) ότι δεν θα μπορέσουν να μας στερήσουν ποτέ τον δικό μας γαλάζιο ουρανό της Ελλάδος που ... είναι το σπίτι μας και δεν θα συρρικνώσουν την αγάπη που έχουμε για την πατρίδα.

Τους χαρίζουμε και τα 100 και τα 200 ευρώ κι όλο μας το μισθό, αν χρειάζεται αυτό για τη σωτηρία της χώρας.

Όταν εγώ πιάνω στα ψαλίδια τον Τούρκο εισβολέα και λοκάρω το δικό του αεροπλάνο στους δικούς μου πυραύλους, τότε βλέπω σαν μυρμήγκια τους 300 στη Βουλή που θα αποφασίσουν αν αυτό που κάνω αξίζει περισσότερα ή λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα.

Όταν φωνάζω στο κέντρο επιχειρήσεων καθώς κυνηγάω τον Τούρκο «Fox-1» (δηλαδή είμαι σε θέση εικονικής βολής με πύραυλο Sparrow) και μετά «Fox-2» (για βολή με ΑΙΜ-9) είναι σαν να αγκαλιάζω την Ελλάδα για να την προστατεύσω.

Τους τα χαρίζω όλα αν έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.

Δεν τους χαρίζω ποτέ την τιμή μου, την περηφάνια μου και αυτό το απέραντο γαλάζιο πάνω από το Αιγαίο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Πῶς σχολιάζεις τώρα αὐτό τὸ γράμμα;

    Τὴν εὐχή μας νὰ ἔχουν.

    Τὴν ἀμέριστη ἀγάπη μας ἤδη τὴν ἔχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά ανατρίχιασα και δάκρυσα διαβάζοντας την επιστολή αυτού του παληκαριού, του Ελληνα ήρωα.
    Μπράβο αγόρι μου..... είμαι συνταξιούχος με καραπετσοκομένη σύνταξη όμως για παληκαρίσιες κατηγορίες της Ελλάδος σαν και τη δική σας ευχαρίστως θα δεχόμουνα άλλη μία μείωση.
    Εγώ θα τα καταφέρω εδώ κάτω στην ασφάλεια του σπιτιού μου και των δικών μου....εσείς όμως κινδυνευετε για εμάς κάθε μέρα εκεί πάνω.
    Ντροπή στα λαμόγια που έκοψαν και το δικό σας, χαμηλό έτσι και αλλοιώς, μισθό.....ντροπή σε αυτούς και εμάς που τους ψηφίζουμε και εύγε σε εσάς.....και σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσες ρε παλικάρι να αναχαιτήσεις και κανά τανκερ από αυτά που μας ψεκάζουν δηλητήρια καθημερινά. Αν το καταρρίψεις δε, ακόμα καλύτερα, να δούμε ποιος θα βγει να διαμαρτυρηθει, να δούμε ποιανού ιδιοκτησία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ.ΟΙ ΔΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκ των πραγμάτων, οι εποχές προστάζουν ένα κάλεσμα. Ο αγνός και άδολος Πατριωτισμός, αυτός που γέννησε την επανάσταση του ‘21 και όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα στην Πατρίδα μας, είναι το μοναδικό εργαλείο αντίστασης στη κατοχή και την γενοκτονία που συντελείται σήμερα από τους ξενόδουλους εθνοπροδότες πολιτικάντηδες.
    Ο ελληνικός στρατός, οφείλει ως θεματοφύλακας και φορέας του πατριωτισμού, να τον εκδηλώσει για την ανατροπή των σημερινών Εφιαλτών. Η επέμβαση του στρατού επιβάλλεται στο όνομα της περιφρούρησης του Συντάγματος και του κλασικού πολιτικού και κοινωνικού δόγματος που λέει: Η σωτηρία της πατρίδας είναι υπέρτατος νόμος. Το αντίθετο, θα σήμαινε βροντερή επιορκία του στρατού, ο οποίος παραμένει απαθής και αδρανής μπροστά στην καταστροφή της πατρίδας. Όταν η πατρίδα πεθαίνει, όταν το έθνος των Ελλήνων οδεύει στον ιστορικό αφανισμό, ο στρατός δεν δικαιούται να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να παρακολουθεί το θάνατό τους στο όνομα μιας πρόστυχης και χυδαίας δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας, κάθε ώρα της οποίας σηματοδοτεί την επίσπευση του ολοκληρωτικού θανάτου της πατρίδας. Ο στρατός, λοιπόν, επωμίζεται αυτό το ιστορικό καθήκον, αφού ο αποχαυνωμένος και σάπιος λαός αφέθηκε να κουμαντάρεται από τους Εφιάλτες. Παραφράζοντας τη φράση του Ροβεσπιέρου, θα έλεγα: Βιάσου στρατέ της πατρίδας να προλάβεις τον αφανισμό της Ελλάδας από τον χάρτη των ιστορικών εθνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]