Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νύχτα βίας στον Άγιο Παντελεήμονα μετά την σφαγή του μεροκαματιάρη…

Και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει. Ένας άνθρωπος χαροπαλεύει, τον έσφαξαν με τρεις μαχαιριές στο μαγαζί του εν ώρα εργασίας γιατί είχε μόνο 20 Ευρώ.

Προφανώς το ανθρωποειδές ορκ που το έκανε δεν έχει αντιληφθεί ότι τα 20 Ευρώ σήμερα είναι ικανοποιητικότατος τζίρος στη νεκρή αγορά.

Και ενώ το κράτος επιδίδεται σε νέα οικονομική καρατόμηση των πολιτών, δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει ούτε καν το δικαίωμα στην ζωή.

Μην απορεί κανείς για το ξέσπασμα της βίας με μύδρους κατά των κατοίκων και τις γνωστές ηλίθιες αποποιήσεις ευθυνών τύπου “δεν είμαστε εμείς ανίκανοι, αυτοί είναι ρατσιστές!!” που δυστυχώς αβαντάρει και μέρος της αριστεράς.

Και ναι, στα πογκρόμ πάντα την πληρώνουν αθώοι. Εάν η “λαϊκή δικαιοσύνη” ήταν αλάνθαστη, δεν θα υπήρχε ανάγκη για κρατική δικαιοσύνη. Όταν το κράτος δικαίου καταρρέει, έρχεται ο νόμος του Λυντς και όλοι είναι χαμένοι (εκτός από την ελίτ βεβαίως που τρέφεται από την κοινωνική θηριωδία).

Ξυπνήστε, αλλιώς θα δείτε την Ελλάδα αρένα.



Σχόλιο ιστολογίου: Περιμένουμε από τον κ. Δένδια να μας υποβάλει μήνυση για ρατσιστικό σχόλιο, επειδή αναφέραμε ως "ανθρωποειδές ορκ" τον στυγερό δολοφόνο. Φυσικά, δεν περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να πράξει το αυτονόητο που του ορίζει η θεσμική του θέση, δηλαδή να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τις ορδές των δολοφόνων που έχουν γεμίσει τους δρόμους, τις γειτονιές και τις πόλεις της Ελλάδας. Εξάλλου, τους έχουν παρασχεθεί κρατικά (και ευρωπαϊκά) παραστατικά για να κινούνται ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι να διαπράττουν τα εγκλήματά τους.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]