Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς πολιτικούς ΠΑΣΟΚ: Μην επαίρεστε, αλλά να ντρέπεστε


Εάν υπήρχε έστω και η ελάχιστη πραγματική πολιτική συναίσθηση, το σύνολο των πολιτικών και πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί καταθέτοντας κείμενο με όλα τα πεπραγμένα του κόμματός τους εις βάρος της χώρας. Όμως όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά εμμένουν στην ενασχόλησή τους με την πολιτική, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να παραπλανήσουν και πάλι τον Ελληνικό λαό για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εξουσία. Κοινά πρεζόνια της εξουσίας και των παρελκομένων της, προκαλούν με δηλώσεις και αρνούνται όλα όσα έχουν κάνει και όλα όσα έχουν υπογράψει εις βάρος των πολιτών... Η χρήση του πολιτικού Καιάδα είναι πλέον απολύτως επιβαλλόμενη για το είδος αυτό...
Πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ,
Είναι γνωστό στον ελληνικό λαό, με πόσα ψέματα και υποσχέσεις του τότε προέδρου σας, Γ. Παπανδρέου, αποσπάσατε την ψήφο του και γίνατε κυβέρνηση της χώρας τον Οκτώβριο του 2009. Κανείς σας τότε δεν διαμαρτυρήθηκε για το «αναποδογύρισμα» των υποσχέσεών σας, αντίθετα τον στηρίξατε σθεναρά.
Εσείς όμως κλείσατε μάτια και αυτιά στα νοικοκυριά που χάνονταν, στις επιχειρήσεις που έκλειναν η μία μετά την άλλη, στην ανεργία που κάλπαζε, στο συνταξιούχο που έκλαιγε στις πορείες διαμαρτυρίας, διότι ήξερε ότι με τα μέτρα αυτά τον οδηγούν στο θάνατο, επιβεβαίωση των οποίων ήταν η ραγδαία αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών που πλησίαζε τις τρείς χιλιάδες (3.000) περίπου.
Άτομα σαν τους υπουργούς σας, που παρακαλούν να πεθάνουν οι συνταξιούχοι, που φόρτωσαν τον πολίτη με αβάσταχτα χαράτσια, οδηγώντας τον στη χρεοκοπία και στον εξευτελισμό, που συνυπέγραψαν ουσιαστικά με τον Γ.Α.Π. τα Μνημόνια και τη παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους ανάλγητους άρπαγες και με εσάς, τους απλούς βουλευτές να συμφωνείτε και να συντάσσεστε με το έγκλημα που συντελέστηκε και ολοκληρώθηκε με τη ψήφιση του νέου Μνημονίου, σας πρέπει η χειρότερη τιμωρία από τον ελληνικό λαό, ο οποίος γνωρίζει πλέον την αλήθεια.

Γνωστές είναι επίσης και οι υπόγειες συμφωνίες που έκανε ο τότε πρόεδρός σας, Γ.Α.Π. με τον Στρος Καν, ώστε να ενταχθεί η χώρα στα δεσμά του ΔΝΤ. Ούτε για αυτό εναντιώθηκε κανένας σας και μάλιστα το αρνιόσασταν σαν γεγονός, μέχρι που το ομολόγησε ο λαλίστατος πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, Φίλιππος Σαχινίδης.
Γνωστά είναιεπίσης και «τα μαγειρέματα» διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 που "φρόντισαν" ο τότε ΥΠ.ΟΙΚ Γ. Παπακωνσταντίνου και ο προέδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, σε «αγαστή» συνεργασία με τον προέδρο της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Βάλντερ Ραντερμάχερ, ώστε να μπει η χώρα σε καθεστώς κηδεμονίας, όπως ομολόγησε σύσσωμο και το ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και ιδιαίτερα το μέλος του και στενή φίλη της οικογένειας Παπανδρέου, κα Ζωή Γεωργαντά. Και πάλι σιωπήσατε και σιωπάτε, χωρίς ίχνος ντροπής.
Γνωστές είναι και οι κατηγορίες που εξέφρασε προς ξένους ηγέτες και ΜΜΕ ο τότε αρχηγός σας, Γ.Α.Π., ότι είναι πρωθυπουργός τεμπέληδων και απατεώνων και ενός διεφθαρμένου λαού, προκαλώντας παγκόσμιο ανθελληνισμό για την Πατρίδα μας…Καμία απολύτως αντίδραση από μέρους σας, σαν να συμφωνούσατε μαζί του (;).
Ακόμη και όταν υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου το πρώτο Μνημόνιο και στη συνέχεια τους προσαρμοστικούς νόμους, που έφεραν τον ελληνικό λαό στο άκρο της αβύσσου, εσείς συμφωνήσατε αδιαμαρτύρητα και μας λέγατε, όπως και ο Γ.Α.Π., ότι το κάνετε για το καλό της Πατρίδας, για να έχουμε μισθούς και συντάξεις, για πράσινη ανάπτυξη και για πράσινα άλογα και κυρίως για τη δόση.
Ο λαός άρχισε να παραμιλάει, να τρελαίνεται, να χάνει εισόδημα, τη δουλειά του, τον ύπνο του και αρκετοί την ίδια τη ζωή τους. Εσείς όμως στον κόσμο σας.
Τα ίδια κάνατε και είπατε και στο δεύτερο Μνημόνιο, ενώ το νέο στοιχείο ήταν η απειλή της χρεοκοπίας, η έξοδος από την Ευρωζώνη, η επιστροφή στη δραχμή και ότι πρέπει να υποστούμε νέες περικοπές, για να πάρουμε τη νέα «σωτήρια» δόση… Έτσι τρομοκρατούσατε τον ελληνικό λαό…
Βέβαια, κάποιοι από εσάς, πονηρά σκεπτόμενοι, έλεγαν κάθε φορά ότι δεν συμφωνούν με τα μέτρα και ότι δεν θα τα ψηφίσουν, για να εκτεθούν στο τέλος ανεπανόρθωτα, ψηφίζοντάς τα. Και το επανέλαβαν συχνά-πυκνά.
Όμως ο λαός σας πήρε χαμπάρι και με δυναμικές ενέργειες κατάφερε ώστε ο Γ.Α.Π. να παραιτηθεί, αφού εκείνος όρισε ένα άξιο αντικαταστάτη του και συνεχιστή του αποτρόπαιου έργου του, για την ολοκλήρωση του οποίου κόπτεστε ακόμη και σήμερα, αδιαφορώντας αν η Ελλάδα και ο λαός της καταστρέφονται εντελώς.
Και τώρα, μαζί με τις «ενισχύσεις» που πήρατε από τον «συμφοιτητή» και τον ψευτοαριστερό εταίρο σας, μας φέρατε στο τρίτο Μνημόνιο, δηλαδή στο θάνατο…
Οι ενέργειες αυτές όπως καταλαβαίνετε σας καταχωρούν σαν το χειρότερο και καταστροφικότερο πολιτικό κόμμα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Οι απόλυτοι ανθέλληνες…
Η εμμονή σας δε, ότι είστε αυτοί που παλέψατε μόνοι σας για τη σωτηρία της χώρας, κάτω από άλλες συνθήκες μόνο γέλιο θα μπορούσε να προκαλέσει, αλλά και αυτό το γέλιο μας το στερήσατε.
Η καταστροφή που προκαλέσατε στη χώρα είναι δίχως τέλος και επιστροφή. Καταστρέψατε κάθε κοινωνικό και εργασιακό κεκτημένο, που κερδήθηκε με θυσίες και αγώνες πολλών δεκαετιών, για χάρη των ξένων δανειστών και του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, που στην ουσία είναι τα αφεντικά σας…
Και καλά ο πρώην αρχηγός σας, ο Γ.Α.Π., αυτός έχει άλλη πατρίδα και το έδειχνε με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα στις γιορτές εθνικών επετείων, όπου μονίμως απουσίαζε, προφασιζόμενος ότι λύνει τα προβλήματα των σοσιαλιστικών χωρών.
Εσείς όμως, οι Ελληναράδες, που έπρεπε να «βάλετε πλάτη» για την Πατρίδα, όπως λέγατε, βάλατε πλάτη για την «καρέκλα» και για τη δική σας «Παρτίδα», στέλνοντας στον αγύριστο μια ένδοξη χώρα και έναν υπερήφανο λαό .
Γι’αυτό και η αρχική προτροπή: Μην επαίρεστε, αλλά να ντρέπεστε.
Ο απλός Έλληνας πολίτης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]