Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ρίζες Ελλήνων – Θράκη… Θράκη μου»


Εισήγηση του Νίκου Λυγερού στην εκδήλωση με θέμα:
"ΡΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΘΡΑΚΗ ... ΘΡΑΚΗ ΜΟΥ".
Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.


Μια εξαιρετική διάλεξη για τη Θράκη μας από τον Νίκο Λυγερό. Αναλύει σε βάθος ορισμένα καίρια θέματα που αφορούν τη Θράκη μας και αναδεικνύει τη στρατηγική σημασία της. 

Άλλωστε, ας αναρωτηθεί ο καθένας μόνος του. Γιατί τόση μανία και λύσσα με τη Θράκη μας οι Τούρκοι; Μια καλή μέθοδος για να διαπιστώσετε την αξία του κάθε τι είναι να παρατηρήσετε κατά πόσο κόπτεται ο εχθρός σας για αυτό. Οι απέναντι έχουν αντιληφθεί και συνειδητοποιήσει την αξία της και πασχίζουν να μας την αποσπάσουν, προτού κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει και τι παιχνίδια παίζονται εις βάρος μας.




Πηγή κειμένου: Φιλονόη

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι εξαιρετική αυτή η ομιλία του Νίκου Λυγερού, αφού για άλλη μια φορά πέτυχε να μας θυμίσει αλήθειες που μας έμαθαν να απωθούμε μέσα μας με τα χρόνια, με αποτέλεσμα ή να αγνοούμε γυρνώντας το κεφάλι σε κάποια πράγματα ή να σκύβουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι μη αλήθειες που κάποιους βολεύουν. Έχει σκιτσάρει με το ευφυές του χιούμορ όλη την καρικατούρα μας και αξίζει και δεύτερη ακρόαση αυτή η ομιλία για να πάρει ένα τελικό σχήμα στο μυαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]