Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στάινμπρουκ: Η Γερμανία δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ για την Ελλάδα

Τεράστιο το κόστος πιθανής πτώχευσης

Δεν έχει πληρώσει μέχρι τώρα χρήματα για την Ελλάδα η Γερμανία όπως δήλωσε ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Πέερ Στάινμπρουκ σε συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί στην κυριακάτικη Bild, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταβληθούν τελικά οι εγγυήσεις.

«Ως τώρα η Γερμανία δεν έχει πληρώσει για την Ελλάδα ούτε ένα σεντ, παρά έχει αναλάβει μόνο εγγυήσεις», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Στάινμπρουκ.
«Αλλά είναι πιθανό, αυτές οι εγγυήσεις να καταστούν πληρωτέες», προσθέτει και υπογραμμίζει ότι οι Γερμανοί πρέπει για την συνοχή της Ευρώπης να υποβληθούν σε θυσίες.

«Βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε μια ένωση ευθύνης. Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει για τα επόμενα οκτώ χρόνια να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές και θα χρειαστεί για αυτό γέφυρες. Για αυτές τις γέφυρες, θα πρέπει να φροντίσουμε εμείς και αυτό κοστίζει χρήματα», επισημαίνει ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης.
Ο Στάινμπρουκ δήλωσε επίσης ότι μία ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδς θα είχε πολύ μεγάλο κόστος για τους Γερμανούς.

-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]