Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς πρέπει να έχει άμεσα την τύχη των Παπανδρέου και Παπαδήμου

“Το μνημόνιο είναι η καταστροφή. Σημαίνει καταστροφή των δυνατοτήτων της χώρας για ανάπτυξη, διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση του κοινωνικού κράτους, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ.

“Κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων”, αναφέρει η Κουμουνδούρου.

“Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος Η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να έχει σύντομα την τύχη του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλιο ιστολογίου: Τι εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Από όσα γνωρίζουμε, τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο κ. Παπαδήμος, απώλεσαν την πρωθυπουργία μετά τους τραγικούς χειρισμούς τους εις βάρος της Ελλάδας. Στη συνέχεια απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα τον βίο τους, χωρίς να στερούνται απολύτως τίποτε, παρά τα όσα έπραξαν εις βάρος του λαού και του Συντάγματος. Μήπως οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ως τιμωρία για τον Αντώνη Σαμαρά την απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία; Βάζουμε στοίχημα πως με τις προϋποθέσεις αποχώρησης των προκατόχων του, ο Αντώνης Σαμαράς θα αποχωρούσε άμεσα, ενώ η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει περισσότερο με ευχή προς τον σημερινό πρωθυπουργό…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]