Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χάρρυ Κλυνν για τους Τσολάκογλου…



Το μυαλοφυγόκεντρο Κομανέτσι έχει de facto καταργήσει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Αναπάντητες 300 ερωτήσεις βουλευτών. 120 μέρες έχει να εμφανιστεί ο Τσολάκογλου στην ολομέλεια! Σου λέει, καλύτερα να με πάρουν από το σπίτι μου τα ελικόπτερα!

«Ύστερα από απόφαση του προηγούμενου υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου. Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλείται να καλύπτει ανάγκες άλλων χωρών του εξωτερικού και να εξάγει αποθέματα αίματος, ακόμα και σε τιμές, «όσο – όσο».
... Που να είσαι στο νοσοκομείο και να έχεις ανάγκη αίματος και να μην υπάρχει κανένας να σου δώσει... ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ...

Από ένα λαό που έστειλε με την ψήφο του στη Βουλή την Ρεπούση, τον Ψαριανό και τον Κουρέλη, τι περιμένεις;

Δυο φορές κρίμα σου ρε Ρουπακιώτη... Να σου θυμίσω ένα απόσπασμα από την αποκάλυψή μου... είκοσι χρόνια πριν: «Είδα ανθρώπους να επαναστατούν στα νιάτα τους και να σέρνονται σαν σκουλήκια στα γηρατειά τους...» Κρίμα σου...

Ψήφιση των μέτρων για «να αποφύγουμε τη χρεοκοπία», ζητά ο Γ.Στουρνάρας! Είναι τόσο αξιόπιστος ο Στουρνάρας, όσο ένας τυφλός που ορκίζεται στο φως του!

Να δούμε, από 'δω και μπρος, πως θα χορτάσουν τρώγοντας ο ένας τον άλλο!

Εκτός από τα Casino, τον ΟΣΕ, την ΥΑΘ, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια κλπ. Ο Κομανέτσης σκέφτεται να πουλήσει και πέντε από τις εννέα μούσες!

Παλιά λέγαμε, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Τώρα λέμε, η Ελλάδα "πουλάει" τα παιδιά της και τρώει τα εγγόνια της!

Σας είπα για τα δυο αδέλφια; Ο ένας έγινε πολιτικός κι ο άλλος προτίμησε να βγάλει το ψωμί του τίμια...

Στην Ελλάδα παραγουμε πολιτικούς... Πολιτική δεν παράγουμε!

Τα γκρεμίσατε όλα καριόληδες... Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο σκουλήκια... Ούτε υγεία, ούτε παιδεία, ούτε Δικαιοσύνη, ούτε στρατό, ούτε οικονομία, ούτε κοινωνική ασφάλιση, ούτε αστυνομία, ούτε... ούτε... ούτε... Σκότωμα θέλετε καθάρματα...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]