Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατέσχεσαν το σπίτι άνεργου με τρία παιδιά για 934 ευρώ


Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο και, απ' ότι φαίνεται το υπουργείο Οικονομικών δεν θα δείξει έλεος σε κανέναν οφειλέτη. Ούτε σε έναν άνεργο με τρία παιδιά, ο οποίος χρωστά στο Δημόσιο το ποσό των 934,34 ευρώ.

Το υπουργείο έδωσε εντολή στην εφορία της Μυτιλήνης να κατάσχει την κατοικία του οφειλέτη, η οποία σημειώνεται ότι είναι η πρώτη. Ωστόσο, ο  πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας απαγορεύεται για οφειλές προς τις τράπεζες και τους ιδιώτες, αλλά όχι προς το Δημόσιο.

Ο οφειλέτης, που κατοικεί σε χωριό της Λέσβου, αδυνατούσε να καταβάλει το αρχικό ποσό των 871,72 ευρώ, που αφορούσε μεταξύ άλλων δύο πρόστιμα του Λιμεναρχείου, το τέλος επιτηδεύματος και εισφορές προς την εφορία.

Η συνολική οφειλή με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ανήλθε στα 934,34 ευρώ.

Η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού του, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στις 195.000 ευρώ, με τιμή προσφοράς τα 97.500 ευρώ και με τον πλειστηριασμό να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Πηγή: News 247
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Aυτό ήταν μόνο η δοκιμαστική αρχή για να δουν τις (ανύπαρκτες) αντιδράσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον από πάνω και μάλιστα δεν πιστεύω καν πως έγινε.
    Σε όποια διαφορετική περίπτωση η απάντηση είναι μια...

    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ισπανία σταμάτησαν τους πλειστηριασμούς μετά από 2 αυτοκτονίες. Εδώ μετά από 2.500 αυτοκτονίες, σκιάχτηκαν που άκουσαν να τους λέει ο Παναγούλης να προσέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]