Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βούλγαρος ΥΠΟΙΚ: "Σε 4-5 χρόνια ο μέσος Βούλγαρος θα είναι πλουσιότερος από τον μέσο Έλληνα"


Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Βούλγαρος υπουργός Οικονομικών
διάλεξε να συγκρίνει την πορεία της οικονομίας της χώρας του με την οικονομία της Ελλάδας.

Όπως τόνισε ο Συμεών Ντιάνκοφ, η χώρα του θα βελτιώσει σημαντικά το βιοτικό της επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι η Βουλγαρία σκοπεύει να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο στο 50% του μέσου όρου στην Ευρώπη τα επόμενα δέκα χρόνια.

Και εκεί ήρθε… η Ελλάδα: «Εντός τεσσάρων ή πέντε ετών, ο μέσος Βούλγαρος θα είναι πλουσιότερος από τον μέσο Έλληνα» πρόσθεσε ο υπουργός στο αμφιλεγόμενο σχόλιο.

Σύμφωνα με το Εθνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (NSI) της Βουλγαρίας, η πιο φτωχή οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταφέρνει να αποφύγει την ύφεση παρά την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο φέτος, φτάνοντας το 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Πηγή: 24ωρο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]