Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

PSI; Ποιό PSI;

Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2013.

Σελίδα 28
Το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2012 εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 340,600 δισ. ευρώ ή 169,5% του ΑΕΠ δηλαδή + 4,2%!
ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ!!!
Ούτε η πιο απαισιόδοξη έκθεση είχε τολμήσει να βγάλει τέτοιο νούμερο!
Ούτε ο… Καζάκης.

Σελίδα 7
Όφελος PSI 106 δισ.
Κόστος PSI =30+35+5.7+23=93.7 δισ.
Καθαρό όφελος PSI = 12,3 δισ. (στην σελίδα 28 λέει ότι η καθαρή επίπτωση σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΣΟ είναι 15 δισ. αλλά λαμβάνει υπόψη και κάποιο ποσό που προέρχεται από το μη χρησιμοποιηθέν ονομαστικό κεφάλαιο της πρώτης δανειακής σύμβασης (τρέχα γύρευε).

Συνδυασμός Σελίδα 7, Σελίδα 27
Αν τώρα πρόχειρα κάποιος λάβει υπόψη τις Δανειακές Συμβάσεις Ι και ΙΙ, τα ποσά που έχουν εκταμιευτεί, τις χρηματοδοτικές ανάγκες λόγω PSI, συμμετοχή στον EFSF, πάγιες –γνωστές χρηματοδοτικές ανάγκες και επιπλέον χρηματοδοτικές ανάγκες λόγω ύφεσης τότε καταλήγεις σε ένα ποσό μεγαλύτερο από το άθροισμα των δανείων.

Δηλαδή ένα ποσό από τα 31,5 δισ. της αναμενόμενης δόσης (εκτός της ανακεφαλαιοπόιησης) με σταθερά όλα τα άλλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ (εκτός αν έχουμε υπογράψει και άλλο δάνειο και δεν μας το λένε).

Μήπως γι αυτό πιέζει η ΤΡΟΪΚΑ τόσο πολύ ώστε να καλυφθεί αυτό το χρηματοδοτικό κενό με επιπλέον περικοπές, αφού όπως πολύ σωστά περιγράφει η έκθεση της ALPHA BANK όλοι οι τελικοί δημοσιονομικοί στόχοι για το 2012 τόσο στα έσοδα όσο και στις δαπάνες έχουν μάλιστα υπερκαλυφθεί;!

Για το παραπάνω σημείο δεν μπορώ να το αποδείξω μαθηματικά γιατί υπάρχουν διαφορές σε κάποια μεγέθη σε αυτά που προβλέπουν οι Δανειακές Συμβάσεις και αυτά που ανακοινώνει ο Προβόπουλος και ο Κρατικός Προυπολογισμός.

Συμπέρασμα: PSI ΠΑΠΑΛΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ

Δηλαδή το καθαρό όφελος σύμφωνα με τον προϋπολογισμό από το PSI ήταν 15 δισ.!!!
Γι αυτό διαλύσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες μας και κάναμε δάνειο στο Αγγλικό δίκαιο PAPADHMOS;
ΜΠΕΝΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ TO PSI;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    http://www.scribd.com/doc/108582459/%CE%9F%CE%99-%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%94%CE%A9-%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%A3%CE%91%CE%A3-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D

    ΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θεία Όλγα (Κώνστας) ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου θύμισες τώρα!!! Τι πληγή έξυσες να ήξερες!!! Πόσα είπαμε ότι παίρνει το παλικάρι στην Εταιρεία Αξιοποίησης Ακινήτων του Δημοσίου, στην οποία προσλήφθηκε και η οποία ενεργεί με πλήρη ασυλία για το "έργο" που κάνει; Θα μάθουμε άραγε τον μισθό του ή θα περιμένουμε να τον ερευνήσει κανένας εισαγγελέας;

      Διαγραφή
  3. Η επόμενη σπαζοκεφαλιά είναι πως το τημ διηύθυνε ο μεγας και υπεράνω ενημερωτής που τώρα "καθαρίζει" γιά εμάς προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.
    Πιό κάτω ο άλλος διαχρονικός ξεστραβωτής μας, όπως πάντα, μιά στο καρφί μιά στο πέταλο... άκρη δεν βγάζεις τι εννοεί τελικά αυτός ο άνθρωπος (εντάξει ξηρά τροφή, νερό και κουβέρτες τα έχουμε φροντίσει, νάναι καλά γιά το καλό μας ηθικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]