Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκλητική η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής των εισαγγελέων Mουζακίτη και Πεπόνη


Γρηγόρης Πεπόνης (αριστερά) και Σπύρος Μουζακίτης.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 8δις ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ

Oι δύο Οικονομικοί Εισαγγελείς δεν είχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ούτε τη στοιχειώδη υλικοτεχνικήa υποδομή, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σύνδεση στο διαδίκτυο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συσκευές φαξ και φορητούς υπολογιστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟΝ 21° ΑΙΩΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!


Επιπλέον, οι κ.κ. Μουζακίτης και Πεπόνης στερούνται εξειδικευμένων επιστημόνων, ενώ απουσιάζει η άρτια γραμματειακή υποστήριξη του έργου τους, ενώ δεν τους παρέχεται ούτε καν «σώμα» εφημερίδων για την καθημερινή ενημέρωσή τους από τον Τύπο ! ! ! !

Σήμερα μάλιστα ο βουλευτής Ευβοιάς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Κώστας Μαρκόπουλος σε ερώτηση του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ρωτά :


-Αν έχουν στελεχωθεί με ικανό αριθμό δικαστικών και γραμματέων και ειδικών επιστημόνων τα γραφεία των κκ Μουζακίτη και Πεπόνη.

-Αν σχεδιάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης νομοθετικές ρυθμίσεις που θα επιλύουν τα υπάρχοντα προβλήματα.

-Αν δίδεται προτεραιότητα στην έγκριση οικονομικών κονδυλίων για την ενίσχυση του έργου των Οικονομικών Εισαγγελέων και αν έχει προβλεφθεί η παροχή αστυνομικής προστασίας για αυτούς και τις οικογένειες τους.
ΤΥΧΑΙΟ ?

netakias.com
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]