Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Mεγάλη αναταραχή στους εναλλακτικούς παρόχους, για την απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL!

Πρώτη φορά στη ζωή μου που θα υποστηρίξω απόψεις συνδικαλιστών! Ζητούν από τον ΟΤΕ να ρίξει τις τιμές όλων των υπηρεσιών και καταγγέλλουν τις άλλες εταιρίες ότι κερδοσκοπούν. Έβγαλαν δελτίο τύπου για την απόφαση της ΕΕΕΤ για το VDSL.

Mεγάλη αναταραχή στους εναλλακτικούς παρόχους, για την απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL !!!

Ζούμε στην εποχή του παράλογου που ενδεχομένως τα πάντα μπορούν και «χωρούν».

Μετά το απίστευτο πάρτι των «εναλλακτικών» επί 12 σχεδόν χρόνια στο δίκτυο του ΟΤΕ με τις ευλογίες της ΕΕΤΤ και στο όνομα του υγιούς ανταγωνισμού τώρα θέλουν και το κερασάκι !!!

Συνασπιζόμενοι, αν και ανταγωνιστές, ισχυρίζονται ότι δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός γιατί ο ΟΤΕ διαθέτοντας χρήματα για επενδύσεις στη νέα γενιά δικτύων, δεν τους επιτρέπεται με βάση την απόφαση της ΕΕΤΤ να χρησιμοποιήσουν !!! την επένδυση του ΟΤΕ για να βγάλουν αυτοί κέρδη.

Ισχυρίζονται !!! ότι το περιθώριο κέρδους είναι μικρό !!! και αμφιβάλλουν και για την ποιότητα !!!

Εξαναγκάζονται λέει να δραστηριοποιηθούν με ζημιά και αυτό ... είναι πρωτοφανές γεγονός !!!

Μήπως θέλουν τελικά εκτός από το γάιδαρο και το σαμάρι, να πληρωθούν και για τους ...αναβάτες.

Καλούμε τον ΟΤΕ να προχωρήσει άμεσα στη διάθεση προς τους καταναλωτές πελάτες των νέων υπηρεσιών VDSL-ADSL και σε μια δύσκολη υφεσιακή περίοδο να ρίξει τις τιμές όλων των προϊόντων λιανικής προς το όφελος του ΄Ελληνα καταναλωτή και ας αφήσει τους «εναλλακτικούς» να ανταγωνιστούν επιτέλους με ίσους όρους.

Είναι κωμικοτραγικό να έχουν φεσώσει τον ΟΤΕ με πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ – χρήματα βέβαια που έχουν εισπράξει από τους συνδρομητές τους – και να μην έχουν κάνει ούτε μια τουλάχιστον επένδυση.

Με τη συμπεριφορά τους και με τις ανοχές της πολιτείας φρενάρουν με κάθε τρόπο την ψηφιοποίηση και την ανάπτυξη έτσι ώστε να «παραστεί ανάγκη» η εκταμίευση δημοσίου χρήματος για να κάνουν πάλι «πάρτι με ξένα κόλλυβα».

Δώδεκα χρόνια ρυθμίσεις σε βάρος των καταναλωτών και υπέρ των «εναλλακτικών» συνιστά ΣΚΑΝΔΑΛΟ.


 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]