Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δημοκρατία τους έχει κάνει την Αθήνα σιδερόφραχτη πόλη!


Προς νέα απεργία στις 14 Νοεμβρίου

Πόλη φρούριο ξανά η Αθήνα, που από νωρίς το πρωί… θωρακίστηκε ενόψει των συλλαλητηρίων που θα γίνουν στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Το ΠΑΜΕ, όπως συνηθίζει, συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια κι από εκεί ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή (περισσότερα εδώ). ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο του Άρεως κι εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 14 Νοεμβρίου κατά της λιτότητας, πρωτοστατούντων των χωρών που «γονατίζουν» από τα Μνημόνια προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, ξεκίνησε στις 11:00.

«Οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Οι λαοί της Ευρώπης στενάζουν, με πρώτο τον ελληνικό λαό. Αυτοί που ευθύνονται πλουτίζουν και πίνουν στην υγεία των κορόιδων», είπε ο Γιάννης Παναγόπουλος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]