Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κέντρο της Αθήνας - Είμαστε ακόμη ελεύθεροι


Τεράστιος αριθμός Ελλήνων έχει κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται για μια ακόμη φορά, ενάντια στην ευρωπαϊκή και κυβερνητική λογική της ισοπέδωσής τους.

Δυστυχώς, όμως, οι Ελληνικές σημαίες λείπουν. Κυρίαρχο χρώμα είναι το... εμπριμέ και τα παραταξιακά συνθήματα αποτελούν το θλιβερό μοτίβο μίας από τις ύστατες προσπάθειες του πολίτη να ακουστεί.

Και όσο φοριέται το εμπριμέ σε αυτή την χώρα, θα παραμένει καρνάβαλος του κάθε κλόουν που κοιτά να περάσει τα συμφέροντα της κάστας του, έναντι των άλλων.

Γι’ αυτό το παρακράτος τρόμαξε με τους αγανακτισμένους που δεν επέτρεπαν σε κανέναν καραγκιόζη να ανεμίσει σημαιάκια της παρεΐτσας του παρά μόνο την γαλανόλευκη.




Πολλές οι εικόνες από τις σημερινές διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ωστόσο μια συγκλονιστική φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας κάνει το γύρο του Διαδικτύου και σαρώνει στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φωτογραφία δείχνει έναν άνδρα, σε αναπηρικό καροτσάκι, να βρίσκεται απέναντι στις παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η δύναμη της ψυχής του Έλληνα αποτυπώνεται στην εικόνα αυτή του ανάπηρου διαδηλωτή, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τις σημερινές απαγορεύσεις, δεν κάμφθηκε από όλα αυτά τα μέτρα και τους φόρους, και κατέβηκε προκειμένου να φωνάξει, να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την επίσκεψη της Άγκελας Μέρκελ.
Η φωτογραφία του συμπατριώτη μας κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Ο διχασμός και ο κανιβαλισμός καλά κρατεί. Και γι’ αυτό δεν μας φταίει η Μέρκελ (αντίθετα πρέπει να χαίρεται βλέποντας αυτό το θέαμα).

Βάλτε  την Ελληνική σημαία. Πετάξτε τα κόμματα και ό,τι θλιβερό αυτά κουβαλάνε μαζί τους.

Τραγουδήστε τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και δονείστε την Αθήνα με αυτόν. Στείλτε το μήνυμα πως η Ελλάδα ανήκει και θα συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι λες βρε Κωνσταντινε; εθνικος υμνος και Ελληνικη σημαια;καλυτερα να τους κοπουν τα χερια.Γι αυτο ο κοσμος ειναι διστακτικος με δαυτους, γιατι παρεα παει και η Ορθοδοξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μερκελ και η τροικα φταινε η οι πολιτικοι που μαs κυβερνουνε και εξυπηρετουν τα οποια ντοπια και ξενα συμφεροντα ειs βαροs του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]