Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίκαιρα: Μεγάλες αποκαλύψεις για την Θράκη και το καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με την Άγκυρα


Μετά τη διάλυση του πολιτικού σκηνικού από την τρόικα και την ανησυχία ότι μόλις ψηφιστούν και τα νέα μέτρα η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την κατάρρευση, ο Αντώνης Σαμαράς εξετάζει σενάρια μετεξέλιξης της σε νέο πολιτικό σχηματισμό.
• Κίνηση απελπισίας ή φυγή προς τα εμπρός;
• Σε ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση
• Στόχος ένας νέος «αστικός πόλος» για να προλάβουν τον ΣΥΡΙΖΑ
• Προσπαθούν να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»: 

-          Αποκάλυψη: Διωγμοί-σοκ από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.  
• «Στη Θράκη κουμάντο κάνει ο Τούρκος πρόξενος»!!! 
• Τα «Επίκαιρα» φέρνουν στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τις απειλές και τους εκβιασμούς από το τουρκικό προξενείο προς έναν Πομάκο ιμάμη που αρνήθηκε να «προσκυνήσει» τον ψευδομουφτή
-          Επίσης μια μεγάλη έρευνα για την ασυδοσία των Τούρκων στη Θράκη, που θα συζητηθεί: Η άτυπη συγκυριαρχία, η δράση των παρακρατικών, οι θρησκευτικές αδελφότητες και η αφασία του ελληνικού κράτους.
Είναι ένα άρθρο - έρευνα, που ολοκληρώθηκε πριν 3 εβδομάδες και καταγράφει όχι μόνο το παρόν, αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται καλπάζοντας για την Θράκη. Η περίπτωση της καταγραφής της ιστορίας του ιμάμη από τον Σώστη, είναι καταγεγραμμένη και υπήρξε ως εξέλιξη που επιβεβαίωσε όχι μόνο τις καλές πληροφορίες και την αντικειμενική προσέγγιση του θέματος, αλλά επιβεβαίωσε και την "προφητικότητα" της έρευνας, η οποία είναι ένας δημοσιογραφικός άθλος απέναντι σε μία θράκη που ζει υπό το καθεστώς μιάς άτυπης συγκυριαρχίας του κράτους των Αθηνών με την Άγκυρα...
-          Αποκλειστικό: Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τις διαδηλώσεις.  
      • Βαριές ποινές για μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.
      • Νέα ειδικά σπρέι από την αστυνομία. Μεταφορά «τεχνογνωσίας» από την Ευρώπη. 
-          Ιστορίες «καραμπινάτης» φοροδιαφυγής: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικοί, ακόμη και πρώην υπουργοί, γνωστές οικογένειες σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ. Επιβλήθηκαν πρόστιμα τα οποία ποτέ δεν εισπράχθηκαν. Οι φοροφυγάδες απειλούσαν τους ελεγκτές ότι θα… θα διαμαρτυρηθούν στο φίλο τους υπουργό!.
-          Το μνημόνιο «καταρρίπτει» την Πολεμική Αεροπορία: Οι περικοπές που έχει επιβάλει η τρόικα στην άμυνα ακυρώνουν την αιχμή του δόρατος του ελληνικού αποτρεπτικού δόγματος που είναι η πολεμική αεροπορία. Στοιχεία για τη μείωση του αριθμού των μαχητικών αεροσκαφών, στην οποία εξωθούν οι δανειστές.  Aμεσος κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας. 
-          Προς την Ευρώπη των… διαλυμένων Εθνών! Η οικονομική κρίση και η λιτότητα πολλαπλασιάζει τα αποσχιστικά κινήματα στην Ευρώπη. Ευρωπαϊκά κράτη στα πρόθυρα διαμελισμού. 
-          Λαθρομετανάστευση: Η Ευρώπη πετάει τη βόμβα στην Ελλάδα… Την ίδια στιγμή οι Βορειοευρωπαίοι αποκλείουν κάθε συζήτηση για αναθεώρηση του Δουβλίνο ΙΙ
-          «Υπόγεια κινήματα» στην καρδιά της Ευρώπης: Οι νέοι πολιτικοί φορείς και οι τρόποι εκδήλωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας.
-          Συνεντεύξεις:
Σάββας Ρομπόλης, Καθηγητής οικονομικών κοινωνικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο: Θέμα χρόνου η κατάρρευση των συντάξεων. 
Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας: Η επιμήκυνση θα είναι αργός θάνατος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]