Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Γερμανικό ΥΠΕΞ για τους Έλληνες, χθες και σήμερα


Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουμε γράψει και έχουμε τονίσει την περίεργη ταύτιση ενεργειών και απόψεων του Γ' Ράιχ με την ασκούμενη Γερμανική πολιτική του σήμερα. Επίσης, πάρα πολλές φορές έχουμε τονίσει πως στην Ελλάδα διεξάγονται μεγάλου εύρους ψυχολογικές επιχειρήσεις και πως ομάδες ειδικών επιστημόνων - ψυχολόγων και κοινωνιολόγων- εργάζονται με απόλυτη μεθοδικότητα στην διαχείριση του πλήθους και στην δημιουργία ψυχολογικών και "λογικών" αντιστάσεων προς τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μην υπάρξει η φυσιολογική αντίδραση στις πρακτικές οικονομικής εξόντωσης και κοινωνικής ισοπέδωσης που εφαρμόζονται μέσα από τα μνημόνια και τις εξοντωτικές πολιτικές -οι οποίες αγγίζουν τα όρια της γενοκτονίας- που αποδέχονται να υλοποιούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Τα αποσπάσματα που ακολουθούν προέρχονται από εκθέσεις κοινωνιολογικης και οικονομικής μελέτης της ελληνικής κοινωνίας του Γερμανικού ΥΠΕΞ.

Διαβάστε τα:
“Τα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει  την πτώχευση και την εξαθλίωση της λεγόμενης μεσαίας τάξης των πολιτών που είναι και το μεγαλυτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας. Το καλό είναι για την Γερμανία ότι οι πτωχεύσαντες Ελληνες δεν έχουν μετατραπεί σε αιστερούς. Οι φτωχοί και άνεργοι ή οι εργαζόμενοι αλλά μηδενικά σχεδόν αμοιβόμενοι Έλληνες στον ιδωτικό ή δημόσιο τομέα σκέπτονται σοσιαλιστικά αλλά παραμένουν εθνικόφρονες με την ευρεία έννοια του όρου εξαρτημένοι και δεσμευμένοι στα παλαιά κόμματα, αυτό είναι κάτι που συμφέρει την Γερμανία”…
“Ο φτωχός Έλληνας δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος ή ο άνεργος  θεωρεί προσωπική προσβολή εαν κάποιος τρίτος προσπαθήσει να του επιβάλλει μια γνώμη. Δυσπιστεί αμέσως με κάθε τι που του μοιάζει με προπαγάνδα. Θέλει να διαμορφώσει μόνος του γνώμη και να μπορεί να την στηρίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να παρουσιάζουμε στους ¨Ελληνες πραγματικά και συγκεκριμένα γεγονότα αλλά με διαλλακτικό τρόπο”.

Προφανώς θα υποθέσετε ότι είναι κείμενα που γράφτηκαν σήμερα και αφορούν στον δοκιμαζόμενο σύγχρονο νεοέλληνα . Τον νεόπτωχο.
Κι όμως έχουν γραφτεί  πριν από εβδομήντα περίπου χρόνια από γερμανούς αξιωματούχους του Γ Ράιχ! 

Πληροφορίες από OnAlert
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι πλούσιοι θα πεινάσουν.
    Οι φτωχοί θα πεθάνουν.
    Οι Γερμανοί θα νικήσουν!
    (Γερμανικό διάγγελμα κατοχικών 1941)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]