Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό...!

Στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε και σκότωσε τη Δημοκρατία, το κράτος έχει παυθεί εδώ και πολλά χρόνια. Τη θέση του πήραν (άλωσαν για την ακρίβεια) κομματικοί μηχανισμοί και παράκεντρα εξουσίας, τα οποία λειτουργούν αλληλοκαλυπτόμενα υπεράνω του νόμου και υπέρ συμφερόντων (πολιτικών και οικονομικών) που καταληστεύουν συστηματικά την χώρα. Οποιοσδήποτε βρεθεί εμπόδιο στη δράση των "νταβατζήδων" αυτών, στοχοποιείται από το παρακράτος, κατασυκοφαντείται και διαπομπεύεται... Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο οι σοβαροί άνθρωποι της χώρας (που δεν είναι λίγοι) δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα κοινά και δεν κατόρθωσαν να περάσουν τις ιδέες και τις απόψεις εκείνες που θα λειτουργούσαν για την αναδημιουργία και την ανασύσταση μίας καλύτερης Ελλάδας.

Η χθεσινή πρόκληση μέσω εξώδικου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, προς το ΣΔΟΕ για την εμπλοκή του ονόματός του σε λίστα φοροφυγάδων και η πίεση που ασκήθηκε προς το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, απαντήθηκε σήμερα και αποτελεί κόλαφο για το παρακράτος, του οποίου τον ρόλο ξεσκεπάζει η ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση της αρμόδιας οικονομικής αρχής.

ΣΔΟΕ προς Καμμένο: “Ουδεμία λίστα υπάρχει στην υπηρεσία μας που να αναφέρει το όνομα σας!” Μιλάμε λοιπόν για πλαστογραφία ολκής…

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του διοικητή του ΣΔΟΕ, Στ. Στασινόπουλου σχετικά με την υποτιθέμενη λίστα που κυκλοφόρησε και εμφάνιζε πρώτο – πρώτο το όνομα του Πάνου Καμμένου ως “ελεγχόμενου” για ακίνητα σε Ιτέα – Γαλαξίδι. Η ξεκάθαρη αυτή απάντηση με την σφραγίδα και την υπογραφή αποδεικνύει πως η επίμαχη λίστα που δημοσιεύθηκε και κυκλοφόρησε ήταν πλαστή και διακινήθηκε δολίως από ανθρώπους που πρέπει άμεσα να αποκαλύψει η δικαιοσύνη.

Εάν προσθέσουμε τον σκοτεινό ρόλο που φέρονται να έπαιξαν οι προκάτοχοι του Στασινόπουλου στην λίστα Φαλτσιανί με τις αποκαλύψεις που έρχονται τώρα στην δημοσιότητα, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με όρους μαφίας.

Η υπόθεση πάντως απλουστεύεται: Ένα πλαστό έγγραφο διαρρέεται σε δημοσιογραφικό μέσο. Κάποιος το χάλκευσε και κάποιος το διέρρευσε. Έχουμε πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος που ισχυροποιεί τις υποψίες μας για χρήση ΚΑΙ της επίμαχης λίστας Φαλτσιάνι για κακουργηματικές πράξεις. Όπως π.χ. εκβιασμοί. Γι’ αυτό το κράτος δεν εισέπραξε Ευρώ από τους μεγαλοκαταθέτες – φοροφυγάδες.

Αναμένουμε την επέμβαση του εισαγγελέα αφού οι νομικές ενέργειες Καμμένου θεωρούνται βέβαιες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η μαγειρική συνταγή είναι πλέον all time classic και σερβίρεται τα τελευταία 10+ χρόνια. Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας Χρυσοχοϊδη (υπουργός τρομοκρατίας),μισό κιλό μαριναρισμένο με δεντρολίβανο Μπίκα (πρέσβης και Διοικητής ΕΥΠ) μια κουταλιά του γλυκού Διώτη (εισαγγελέας τρομοκρατίας) και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο Παπαγεωργίου (αξιωματικός Αντιτρομοκρατικής και Α" Υποδ. ΕΥΠ). Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό ή και κρύο, χειμώνα καλοκαίρι και οι πελάτες το τρώνε...αυτή είναι η διάσημη ελληνική διατροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]