Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κτηνοβασίες από αλλοδαπούς στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών

Εικόνα φρίκης αντίκρισε κάτοικος των Αχαρνών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας μελαμψός άντρας προσπαθούσε να τιθασεύσει ένα αδέσποτο σκυλί για να βγάλει πάνω του όλα τα άγρια ένστικτά του! 

Τα ουρλιαχτά του ζώου σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα την ήσυχη γειτονιά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στα μπαλκόνια και να αποδοκιμάζουν τον δράστη.

Οι φωνές των κατοίκων κατάφεραν να τρέψουν τον άντρα σε φυγή όπως – όπως…, που από τις πρώτες πληροφορίες φέρετε να είναι Πακιστανικής καταγωγής, 

Με μία μικρή έρευνα ανακαλύψαμε πως δεν είναι το μόνο περιστατικό στην πόλη μας, αφού κι άλλοι κάτοικοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες σαν αυτή που σας περιγράψαμε. 

Ευχόμαστε με την δημοσιοποίηση του θέματος να μην υπάρξουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Τα άτυχα ζώα εκτός από τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στους δρόμους της πόλης (έλλειψη τροφής, αρρώστιες, βροχή, κρύο κλπ) δεν πρέπει να έρχονται αντιμέτωπα και με το σκληρό, απάνθρωπο πρόσωπο αυτών των «άρρωστων» μυαλών.

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο κρούσμα…


Σχόλιο ιστολογίου: Είμαστε μόνο στην αρχή. Θα ακολουθήσουν πολύ χειρότερα...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]