Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τουρκόφρονες της Θράκης ευχαριστούν την Ρεπούση!


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (ABTTF), έστειλε επιστολή στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Ρεπούση. Στην επιστολή, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2011, ο πρόεδρoς της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου ευχαρίστησε την Μαρία Ρεπούση για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, σχετικά… με την εκπαίδευση της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκη.

Η Μ. Ρεπούση ως γνωστόν τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας δίγλωσσων νηπιαγωγείων, όπως ακριβώς ζητά η Άγκυρα εδώ και πολύ καιρό. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις Συνθήκες, και η Μ. Ρεπούση προφανώς το γνωρίζει. Όπως γνωρίζει, ότι αν γίνουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία -με ελληνικά και τουρκικά- θα υποχρεωθούν οι Πομάκοι και οι Ρομά να εκπαιδεύονται στα τούρκικα.

Στην ουσία δηλαδή, με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία που ζητά η Μ. Ρεπούση, υποβοηθείται η πολιτική της Άγκυρας για εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων. Γι’ αυτό και οι τουρκόψυχοι της Θράκης, την ευχαριστούν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. αυτη τη μουμια την προστατευει το συστημα το νεοταξιτικο γιαυτο εχει τετοιο σκανδαλωδες θρασος,να της το λες οτι δεν σε γουσταρουμε μωρη ξεκωλη και αυτη εκει να πονταρει,στον κοσμο που ειναι ακομη κοιμισμενος και δεν μπορει να καταλαβει,τι ειναι η διμουτσουνη οχια αυτη.Εμεις παντως οι Ελληνες "ευχαριστουμε" την Χαρα την δασκαλα του γενους που κοντραρε γερα τα μεμετια και τις υποχθονιες μεθοδους τους,οπως επισης και τον νεαρο ιμαμη που και αυτος εριξε φως στην τουρκικη μαφια που εχει ζωσει την Θρακη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]