Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέατρο τρόϊκας και κυβέρνησης…


Ένα ακόμα κακοστημένο πολιτικό θέατρο δήθεν διαφωνίας της τρόϊκας πιστεύουμε ότι παίζεται αυτή τη στιγμή μεταξύ κυβέρνησης και τρόϊκας. Η τρόϊκα δήθεν απορρίπτει τα μέτρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση με το σκεπτικό ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι όλα άμεσης απόδοσης. 
Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί και το ύψος της δήθεν διαφοράς. Η μια πλευρά λέει ότι είναι 2 δις ευρώ ενώ η άλλη λέει πως είναι 4 δις ευρώ. 
Αυτό και μόνο δείχνει ότι η «διαφορά» τους δεν έχει προφανώς πραγματικό αντίκρισμα.
 
Γιατί όλο αυτό; Μα απλούστατα, είναι βέβαιο πως θα έρθουν νέες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις και νέοι φόροι, πέραν όσων διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες και πάγωσαν όλους τους Έλληνες. Ίσως και άμεσες απολύσεις από το Δημόσιο. Στην προπαγάνδα,… αυτή τη μέθοδο, να παρουσιάζονται δηλαδή τα σκληρά μέτρα λίγα λίγα ώστε να αδρανοποιηθεί ψυχολογικά ο λαός και να τα καταπιεί χωρίς να εξεγερθεί, ονομάζεται «μέθοδος του σαλαμιού»

Αφού είδαν ότι με τα σκληρά μέτρα που αποφάσισαν οι τρεις αρχηγοί και διέρρευσαν, δεν κουνήθηκε καθόλου η κοινωνία από τον καναπέ της, προχωρούν τώρα σε ακόμα σκληρότερα. 

Μετά τις αμερικανικές εκλογές θα παίξουν ένα ακόμα θέατρο για να γίνουν ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα και πάει λέγοντας. 

Θα μας θυσιάσουν όλους για τα συμφέροντα της ντόπιας άρχουσας ελίτ και των ξένων νταβατζήδων, αν δεν αφυπνιστούμε έγκαιρα.  

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]