Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική εταιρεία χρησιμοποιεί το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού


Προφανώς η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί τελείως. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το ότι μία τουρκική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας πολυτελών σκαφών αναψυχής, χρησιμοποιεί σαν λογότυπο το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ και η ονομασία της είναι καθαρά Ελληνική, αφού λέγεται Poseidon!!! Δίκαια, κάποιος ξένος, κοιτώντας τα σήματα θα αναρωτηθεί: Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πουλάει υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής;

Δεν γνωρίζουμε εάν υφίσταται θέμα λογότυπου στα σήματα του Ελληνικού Στρατού (φανταζόμαστε πως το λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο), αλλά έχουμε την εντύπωση πως θα πρέπει να παρέμβει το υπουργείο Άμυνας και ιδιαίτερα το ΓΕΝ (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού), αφού το δοξασμένο σήμα το εμπορεύεται μία… τουρκική εταιρεία.

Ίσως, βέβαια, οι γείτονες να εμπνεύσθηκαν από την χρησιμοποίηση του θωρηκτού Αβέρωφ σε χώρο για πάρτι αναψυχής (αν το θυμόσαστε, έχει συμβεί και αυτό), αλλά είναι προφανές πως ένα τέτοιο σήμα δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εμπορικής δραστηριοποίησης…

Δεν θέλω να ρωτήσω το επίπεδο πληροφοριών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ούτε φυσικά το πώς κατόρθωσε η συγκεκριμένη τουρκική εταιρεία να χρησιμοποιεί επίσημα το συγκεκριμένο λογότυπο που ανήκει στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Λογικά, θα έπρεπε να έχει παρέμβει η ΕΥΠ και να ενημέρωνε απαιτώντας από την αντίστοιχη τουρκική υπηρεσία (ΜΙΤ) να παρέμβει έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα που θα μπορούσε να σταθεί αιτία όξυνσης των πνευμάτων στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Βέβαια, φυσιολογικά, θα έπρεπε να έχει παρέμβει ήδη το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας από τον Έλληνα πρέσβη να κινηθεί καταλλήλως ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ή να παύσει να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο σήμα από την τουρκική εταιρεία. Όμως, είναι τελείως διαφορετικό το φυσιολογικό από όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σήμερα…

Κι επειδή πονηρευόμαστε, αλλά κι επειδή δεν θεωρούμε πως οι αρμόδιες τουρκικές υπηρεσίες δεν γνωρίζουν το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, αλλά κι επειδή είναι προφανές πως δεν πρόκειται για θράσος, ούτε για..."άγνοια", αναρωτιόμαστε μήπως πρόκειται για μία καλά στημένη επιχείρηση "ψυχολογικού πολέμου"...

Επιτέλους!!!
Μπορεί το πολεμικό μας ναυτικό να μην έχει καινούργιες φρεγάτες, μπορεί να μην έχει καινούργια υποβρύχια που δεν... γέρνουν αλλά έχει... ''γιοτ'' με το σήμα του!!!

Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκε η εταιρία POSEIDON της γείτονος και αποφάσισε να βάλει, εκτός το όνομα της εταιρίας με τον άρχοντα της θάλασσας και σαν λογότυπό της το σήμα του πολεμικού μας ναυτικού!
Η Τουρκικών συμφερόντων εταιρία ή θαυμάζει πάρα πολύ το τιμημένο πολεμικό μας ναυτικό ή βρήκανε οι γείτονεςακόμη έναν τρόπο να μας γελοιοποιήσουν χρησιμοποιώντας το σε σε... σκάφη αναψυχής...!!!

Ίσως βέβαια να ταιριάζει γάντι ένα τέτοιο σκάφος δίπλα στο "ΑΒΕΡΩΦ", για να κάνει η κοσμική Αθήνα τα πάρτι της με περισσότερο στιλ, αλλά πάντα με την ''αιγίδα'' του πολεμικού ναυτικού...

Γενικά πάντως, τελικά φαίνεται ότι αυτοί οι Τούρκοι δεν παίζονται! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αναμένεται να κάνουν και τους… κινέζους, προφασιζόμενοι επιχειρηματική δραστηριότητα, με Ελληνικό σήμα και Ελληνικό όνομα… Εκτός και αν οι γείτονες ισχυριστούν ότι ο Ποσειδώνας ήταν… Τούρκος! Γιατί όχι; Αφού ήδη ισχυρίζονται πως το Αιγαίο είναι Τουρκικό!!!

Πάντως, από την Ελληνική πλευρά (για να βλέπουμε και τα δικά μας) μία λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την κατάσταση: Τραγέλαφος!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

  1. Το όνομα της εταιρίας, Ποσειδών, δεν είναι λογοκλοπή; Καιρός να απαιτήσουμε το copyright για οτιδήποτε αναφέρεται στον ελληνικό πολιτισμό! Αρκετά κάναμε τους γαλαντόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντασου να το κατοχειρωσουν και να ζητανε απο το Π.Ν. να το αφαιρεσει!!!!!!!!!! γιατι τους κλεβουμε το brand name!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΩ UNESCO ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ! ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ; ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!

      Διαγραφή
  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΠΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ιδιαίτερα τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και την ΕΥΠ. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ολετήρες κυριολεκτικά. Δυστυχώς για εμάς.

      Διαγραφή
  4. Δεν πειράζει ρε παιδιά. Έτσι αναγνωρίζουν το θρύλο, τη δόξα και την ισχύ του Πολεμικού μας Ναυτικού που τους έχει πηδήξει διαχρονικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα τους ξαναπηδήξει εάν χρειαστεί... Απλά διερωτώμαι η Ελληνική Κατασκοπεία χαμπάρι δεν παίρνει πλέον για να ενημερώσει αρμοδίως ΥΠΕΞ και ΓΕΕΘΑ; Γιατί φαντάζομαι ότι αυτή η εταιρεία λειτιυργεί κάμποσο καιρό τώρα. Δηλαδή Κων/νε αν δεν ήσουν εσύ να το αποκαλύψεις εμείς τον ύπνο του δικαίου. Γι αυτό τα μεμέτια τόλμησαν να διεκδικήσουν και την πατρότητα της Ολυμπιακής Φλόγας.

      Διαγραφή
  5. Από μια άποψη είναι καλό καθώς εν αγνοία τους υιοθετούν και το σύμβολο του σταυρού που υπάρχει στο έμβλημα του ΠΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ23 Οκτωβρίου 2012 στις 10:42 μ.μ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ κ.λ.π. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΥΠ.ΕΞ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΙΠΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ), ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΦ. ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΧΑΜΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ (ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Π.Ν ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ Φ.424/116623/ΑΡ.ΣΧ.2865/6 ΣΕΠ 1971/ΑΕΔ/1η ΜΕΟ/Δ/2 ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ" ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟΝ ΑΕΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ,ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "Π.Ν".ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI TOYRKOI GIA MIA AKOMH FORA KLEBOYN THN DOXA TWN ELLHNWN. EINAI GNWSTH PAGKOSMIWS H ISXYRH MAS THESH STHN NAYTILIA, H IKANOTATH NAYTOSYNH & NAYPHGIKH TWN ELLHNWN POY XAIROYN APERIORISTOY DIETHNOYS THAYMASMOY & EMPISTOSYNHS STON TOMEA AYTO!!! ISWS LOIPON OI PONHROI TOYRKOI MESW AYTWN TWN SHMATWN/ONOMATWN PROSPATHOYN NA EXAPATHSOYN TOYS YPOPSHFIOYS AGORASTES TWN SKAFWN AYTWN!!! AS MHN XEHNAME OTI OI LEXEIS POSEIDON & POSEIDONIA EINAI AMESA SYNDEDEMENA ME THN ELLHNIKH NAYTILIA STO PAGKOSMIO YPOSYNEIDHTO!!! MENEI NA DOYME TWRA PWS THA ANTIDRASOYN/KINHTHOYN OI DEILOI POYLHMENOI ETHNOPRODOTES POY KYBERNOYN THN TALAIPWRH ELLADA MAS!!! KONSTANTINE SE EYXARISTW GIA THN ENHMERWSH, NA EISAI KALA & SYNEXISE ETSI ME POIOTHTA & EYAISTHISIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας το παίξουμε κι εμείς Κινέζοι κι ας μετονομάσουμε την ΕΥΠ σε ΜΙΤ και όλα τα ονόματα της διοίκησης σε Ερντογάν... Θα χάσουνε τον μπούσουλα οι ξένοι μεσάζοντες... Πόση ξεφτίλα πια στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι εταιρεία που κατασκευάζει yachts, αλλά έπιπλα και αξεσουάρ από ότι φαίνεται.. απλά ειδικεύεται σε κατασκευές για το εσωτερικό των yachts..

    Το site είναι από ερασιτεχνικό έως άθλιο και μπορεί να είναι και μούφα παιδιά, φτιαγμένο απλά για να προκαλέσει..

    Αν επιτρέπεται από που το ψαρέψατε αυτό; Το λέω γιατί από google search δεν πέφτεις πάνω του αν δεν ξέρεις το ακριβές όνομα της εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κυριολεξία, από τύχη πέσαμε επάνω του. Καλό θα ήταν όμως κάποια sites επαγγελματιών, να μας πούνε από που "ψάρεψαν" την είδηση (αφού εμείς το βρήκαμε και το βγάλαμε πρώτοι), φροντίζοντας να την δημοσιεύσουν με μία ώρα διαφορά πριν από εμάς... Κρίμα και πάλι κρίμα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε εγώ μπήκα και το βρήκα... Ητουρκική ονομασία της εταιρείας ειναι "Poseidon Yat Doseme" με έδρα την Σμύρνη...(παραθέτω την επίσημη ιστοσελίδα της: http://www.poseidondoseme.com/). Θα συμφωνήσω περί του "φθηνού" site αλλά δε νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το ζήτημά μας... Το θέμα είναι τι κάνουν οι διάφορες υπηρεσίες μας που τις πληρώνουμε αδρά από τα χρήματά μας ως φορολογούμενοι για να κατοχυρώνουν και να διασφαλίζουν τα δικαιώματά μας σε όλο τον κόσμο!!!

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνε εγώ πάντως σε σένα το είδα πρώτα και έψαξα και βρήκα το site της εταιρείας...

      Διαγραφή
    4. Ρώτησα γιατί πολλοί μιλάνε με Τούρκους σε φόρουμ και μπορεί να είναι και περίπτωση όπως η διαφήμιση της ASELSAN με τη Βουλή, αν το είχατε βρει από εκεί.

      Για τους "ειδικούς" έχεις δίκιο Κωνσταντίνε.. αν και το defpoint που το είδα εγώ σας αναφέρει.

      Βασικά Doseme σημαίνει επίπλωση/επένδυση και η εταιρεία κάνει αυτό ακριβώς για σκάφη.. τώρα που κολλάει το σήμα του ΠΝ (και μάλιστα με τα γράμματα κιόλας) είναι είτε από θέμα βλακείας αυτού που έφτιαξε το site είτε (πολύ πιθανό επίσης) για να πάρει hits το site τους από έγκυρα sites έτσι ώστε να ανέβει το rating του γενικότερα στο google και τα υπόλοιπα search enginees.. μην το γελάτε υπάρχουν πολλοί τρελοί που κάνουν τέτοια.

      Διαγραφή
    5. Στο Defencepoint οι άνθρωποι είναι σοβαροί επαγγελματίες και όχι κυνηγοί των κλικ. Μόνο αυτό έχω να πω

      Διαγραφή
  10. Ετοιμάζονται.....
    Σε λίγο θα ανήκουν στην Ελλάδα και στο ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι όντως περίεργο!!! Μία τουρκική εταιρία που χρησιμοποιεί ως έμβλημα το σταυρό και διατηρεί και τα αρχικά ΠΝ. Μη πάει το μυαλό σας αλλού, το είδαν, τους άρεσε, το κότσαραν για λογότυπο. Προφανώς η εταιρία πλήρωσε κάποιον για να της κάνει ένα λογότυπο. Αυτός μπήκε στο Google και έψαξε ένα "πιασάρικο", και τους πούλησε το έμβλημα του Πολεμικού μας Ναυτικού. Μην ψάχνετε για δαίμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εταιρεία κατασκευής επίπλων για κότερα και να πληρώνει «πιασάρικα» λογότυπα πρώτη φορά βλέπω. Γνωρίζω πολύ καλά όμως πως η Volks Wagen πλήρωσε αποζημίωση με διακανονισμό όταν κυκλοφόρησε το βαν με την ονομασία Turan , επειδή τα τζιμάνια της VW παρέβλεψαν πως ένας Τούρκος στην Γερμανία είχε κατοχυρώσει απλά το όνομά του στα λατινικά ! ( δεν είναι αστείο )

      Διαγραφή
  12. Γιατί παραξενευόμαστε; Εδώ ένας χυλός λαού από ρομά, μωαμεθανούς και σλάβους που δεν ξέρουν ούτε σε ποια γλώσσα μιλούσε ο Αριστοτέλης, λένε ότι είναι οι απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου και χρησιμοποιούν τον ήλιο της Βεργίνας! Η τακτική είναι ότι εφόσον εσείς δεν εγκαταλείπετε τα σύμβολά σας, τότε παίρνουμε εμείς τα δικά σας για να μας συνηθίζετε σιγά σιγά... Επιπλέον το κεφάλαιο της Τουρκίας είναι όπως όλα τα άλλα αδυφάγο, δεν νοιάζετε για σταυρούς ή Ποσειδώνες ή εθνικά σύμβολα. Λεφτά να έρχονται. Αν "πουλάει" ο Χριστός θα χρησιμοποιήσουν κι αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προσωπικα εψαξα να βρω πραγματα για αυτην την εταιρια, και δεν ειδα τιποτα, ουτε πλοια να πωλουνται, αγγελειες, reviews σε περιοδικα γιωτινγκ... πιο πολυ σαν προβοκατσια μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και για να συμπληρωσω η λεξη γιωτ ειναι γραμμενο λαθος "YATCH" αντι για "Υachts".... μαλλον απλη προβοκατσια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

      Διαγραφή
  15. Για διαβάστε κι εδώ, και όσοι γνωρίζετε εξηγήστε στους υπόλοιπους τι σημαίνει... http://domainsigma.com/whois/poseidondoseme.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΝ/ΝΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]