Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνανε την αυλή του σχολείου… εργοτάξιο!


Μέχρι στιγμής από τις ενέργειες των κυβερνώντων (πρώην και νυν) έχει αποδειχθεί πως στην Ελλάδα το χρήμα έχει πλέον προτεραιότητα. Είναι μπροστά από την υγεία των πολιτών, αλλά και από την εκπαίδευση των νέων. Όλα πλέον μετράνε σε χρήμα. Ακόμη και η ασφάλεια μικρών παιδιών, του 7ου Δημοτικού Σχολείου της Νέας Σμύρνης, τα οποία έχουν βρεθεί να βιώνουν την παγκόσμια, αφού το σχολείο τους μετατράπηκε σε… εργοτάξιο, ενώ η αυλή του σχολείου (όπου γίνονται τα διαλείμματα) έχει μετατραπεί σε… στίβο μάχης των ειδικών δυνάμεων!

Με αγωνία, για την ασφάλεια των παιδιών τους, οι γονείς μας απέστειλαν μία επιστολή μέσα από την οποία ζητούν την δημοσίευση του προβλήματός τους, ευελπιστώντας πως όλο και κάποιο αυτί αρμόδιου θα… «ιδρώσει» και θα αποφασίσει να επιληφθεί του συγκεκριμένου θέματος. Εμείς, αν και είμαστε βέβαιοι πως κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος δεν θα επέτρεπε τον προαυλισμό του παιδιού του σε έναν ακατάλληλο και άκρως επικίνδυνο χώρο, κρατάμε «μικρό καλάθι» όσον αφορά την ευαισθητοποίηση του οιουδήποτε αρμόδιου. Ευελπιστούμε μεν, αλλά δεν ελπίζουμε πως θα υπάρξει κάποια ευαισθησία.

Η έκκληση των γονέων

Από τις 10/9/2012, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης
(Ευξ. Πόντου 73 και Αγ. Σαράντα) έχει σημανθεί ως εργοτάξιο κι εκτελούνται έργα που απειλούν την ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών. Με εντολή του ΚΕΠΕΚ –ύστερα από αλλεπάλληλες κλήσεις των γονέων- τα έργα διεκόπησαν στις 3/10.
Το προαύλιο όμως δεν αποκαταστάθηκε παρά τις υποδείξεις του ΚΕΠΕΚ.
Αύριο 6/10 οι μπουλντόζες μπαίνουν στο 7ο Δημοτικό κι ένας θεός ξέρει σε τι χώρο θα προαυλιστούν τη Δευτέρα τα παιδιά μας!
Ζητούμε τη συμπαράστασή σας με δημοσίευση του θέματος.
Ζητούμε τη συμβολή σας στην αγωνία μας!
Επιτροπή γονέων 7ου Δημ. Σχολείου Ν. Σμύρνης
Τηλ. Επικοινωνίας: 6984 297987 / 6936892350 / 6976797844


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]