Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μνημονιακοί σε κρίση, μέτρα σκέτη τρέλα!

 
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να κατανοηθεί ότι οι «εταίροι» και η κυβέρνηση έχουν αλλάξει μόνον τη μέθοδο του εκβιασμού των πολιτών. Κατά τα άλλα, ο παρανομαστής παραμένει ίδιος: Αν δεν ψηφιστεί το καταστροφικότερο Μνημόνιο 2 με τα παράλογα μέτρα, απειλούν ξανά με έξοδο της Ελλάδας από την ΟΝΕ, έξοδο από την ΕΕ, έξοδο από τον πλανήτη γη κτλ. Δεν έχει σημασία αν δεν το δηλώνουν ευθέως, το λένε πλαγίως αυτή τη φορά (σημ.: για να μην διαψεύσουν το προπαγανδιστικό σύνθημα του ΓΑΠ2 – Α. Σαμαρά, ότι δήθεν: «Η Ευρώπη θα ψηφίσει Ελλάδα»). 
Εκτός από το βαρετό μοτίβο των εκβιασμών, έχουμε επιπλέον το παραμύθι των «δραματικών διαπραγματεύσεων» μεταξύ των υποτελών στούρνων της κυβέρνησης και των σχιζοφρενών τεχνοκρατών της Τρόικας.
Οι «διαπραγματεύσεις» δεν έχουν κανένα νόημα. Διότι όταν κάποιος ξεκινάει να διαπραγματεύεται εξωφρενικά παράλογες απαιτήσεις, το περισσότερο που θα μπορέσει να επιτύχει θα είναι η αφαίρεση του εξωφρενικού από το παράλογο. Λ.χ., αν η Τρόικα ζητάει την αύξηση των ημερών της εβδομάδας κατά μία, προκειμένου οι Έλληνες να δουλεύουν οχτώ(!) ημέρες την «εβδομάδα» (...για βγουν τα νούμερα…), δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί επιτυχία ο συμβιβασμός για εργασία εφτά ημέρες την εβδομάδα. 
 
Αντίθετα με ό,τι ακούγεται από τα ελεγχόμενα και απατηλά ΜΜ’Ε’, τίποτα δεν έχει αλλάξει υπέρ της Ελλάδας. Η δημοκρατία και οι πολίτες της εξακολουθούν να βρίσκονται σε ομηρία εξωθεσμικών κέντρων, παράφρονων τεχνοκρατών και ψευτών πολιτικατζήδων. Κανένας τους δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει το μαρτύριο της Ελλάδας: η φτωχοποίηση και ο εξανδραποδισμός του λαού. 
Για αυτό το Μνημόνιο 2 δεν γίνεται αποδεκτό, ούτε καν από τους ψηφοφόρους των ψεύτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Οι παρελκυστικές διαβεβαιώσεις που κάνουν λόγο για «τελευταίο κάβο» και τα παρόμοια, είναι λόγια του αέρα του πολιτικού μάρκετινγκ. Εκείνοι που τα λένε δεν «παίρνουν κάβο» – δεν χαμπερίζουν, δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και τα αδιέξοδα στα οποία έχουν οδηγήσει την κοινωνία. 
Όσοι έχουν επαφή με τους πολίτες, ξέρουν τα αιτήματά τους. Καταρχάς, θέλουν να δoθεί τέλος στον παραλογισμό και τον εμπαιγμό, ΤΩΡΑ! Η Ελλάδα να προωθηθεί από το μεσαίωνα (όπου βρίσκεται) στον 21ο αιώνα, χωρίς Μνημόνια. Η ΕΕ πρέπει να αποδείξει ότι είναι φιλική ένωση ισότιμων εταίρων, κι όχι μια κλίκα εχθροπάθων, ιδιοτελών δανειστών. 
Οι Έλληνες πολίτες δεν επιθυμούν να γίνουν το γεύμα της γερμανοποιημένης ευρωπαϊκής κλίκας των ανθρωποφάγων. 
Από massmedia
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]