Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βορίδης και η κατάσχεση πρώτης κατοικίας...


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Για άλλη μία φορά στην σημερινή κοινωνία ένας βολεμένος, ένας βουλευτής, απέδειξε το πόσο μεγάλη διαφορά έχει το να είναι το στομάχι σου γεμάτο, η τσέπη σου γεμάτη από το να προσπαθείς να επιβιώσεις, να ταΐσεις την οικογένεια σου, να τα βγάλεις πέρα.

Κατ' αρχήν ουδείς μπορεί να διαφωνήσει με ότι πρέπει να τηρούμε όλοι τις υποχρεώσεις μας και τα όποια συμφωνητικά έχει υπογράψει ο καθένας από εμάς.  Μόνον οι επαγγελματίες μπαταχτσήδες θα διαφωνήσουν με αυτό.  Αλλά βασική προϋπόθεση για να τηρεί κάποιος τις υποχρεώσεις του είναι να μην έχει ανατραπεί κατά τόσο βάναυσο τρόπο η ζωή του.  Δεν μπορεί να "κουρεύονται" όλα τα δικαιώματα του λαού από μισθούς και συντάξεις μέχρι τα φάρμακα του και τον αέρα που αναπνέει και από την άλλη πλευρά οι υποχρεώσεις του να μένουν σταθερές και στα ύψη, μια που εδώ στην Ελλάδα, για παράδειγμα, τα επιτόκια των τραπεζών σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες είναι στην κορυφή του Έβερεστ.

Επομένως τι ακριβώς εξυπηρετούσε η δήλωση του κυρίου Βορίδη για να επιτραπεί η κατάσχεση πρώτης κατοικίας; Μάλλον μόνον τον ίδιο για να δείξει και αυτός το πόσο καλό "παιδί" είναι, σαν τον αρχηγό του τον κ. Σαμαρά με την κυρία Μέρκελ.

Αλλά ο κύριος Βορίδης μας έδωσε μια πολύ καλή ιδέα.  Του ζητούμε λοιπόν να πάει στο αρχηγό του και να ζητήσει να εξοφλήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία (και το ΠΑΣΟΚ) όλα τα δάνεια που έχει παρανόμως πάρει το κόμμα του με εγγύηση τις μελλοντικές επιδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό!!!!!  Δυστυχώς εκεί οι Τράπεζες δεν μπορούν να κατάσχουν την πρώτη κατοικία, ούτε την δεύτερη, ούτε καν το εξοχικό γιατί δεν υπάρχουν.  Όπως δεν υπάρχουν πια και οι επιδοτήσεις, τουλάχιστον στα ύψη που περίμεναν τα κόμματα ότι θα πάρουν.  Για αυτό εμείς προτείνουμε οι βουλευτές να βάλουν  τα σπίτια τους υποθήκη για να καλυφθούν οι Τράπεζες.  Έτσι θα δείξουν και πόσο πολύ πιστεύουν στο κόμμα τους και την πολιτική που εφαρμόζουν.  Άσε που θα σκέπτονται πεντακόσιες φορές πριν αλλάξουν πολιτική κατοικία.  Τώρα τι να σκέπτονται άραγε ενδόμυχα πριν μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα; Μάλλον την επανεκλογή τους....

Και κλείνουμε ελπίζοντας ότι κάποια σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον κύριο Σαμαρά να μην έχουν να κάνουν σε τίποτα με τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες και όπου αλλού.....
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τα σκατα του κολλεγιου Αθηνων επιπλεουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ!!
    ΕΔΩ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΟΡΙΔΗ ? ΑΛΛΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΣΟΥ ( ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ) ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 4-5 ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ? Ε?
    ΑΛΗΤΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]