Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη ο Γιάννης Σμπώκος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό;


Συνελήφθη ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών, το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι πρώτες πληροφορίες -αν και συγκεχυμένες- αναφέρονται σε σύλληψη που έγινε κατά την προσπάθεια του κ. Σμπώκου να διαφύγει από την χώρα.

Ο κ. Σμπώκος είχε καταθέσει στον ανακριτή σχετικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και δεν είχε διαταχθεί η κράτησή του. Προφανώς υπήρξαν νεότερα στοιχεία, που οδήγησαν στην σύλληψή του.

Ο εισαγγελέας όρισε την Παρασκευή ως ημέρα απολογίας του πρώην ισχυρού άντρα, ο οποίος ήταν ο καθ' ύλην υπεύθυνος για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς κατά τη διάρκεια της υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, εάν αρχίσει να "μιλάει" ο κ. Σμπώκος. Εκτός και εάν πρόκειται για επικοινωνιακό "πυροτέχνημα", προκειμένου να στραφεί αλλού η προσοχή των πολιτών, ενόψει των σκληρών μέτρων που αναμένονται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]