Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάγκαλος υμνεί τον Σαμαρά!!!


Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής (στον Κωνσταντίνο Ζούλα) υποστηρίζει ότι πρέπει να μπουν αμέσως στην κυβέρνηση ο Βαγγέλης Βενιζέλος (ως υπουργός Ανάπτυξης) και ο Φώτης Κουβέλης(ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης) και χαρακτηρίζει «κουτοπονηριές» και «φτηνές υπεκφυγές» τα όσα υποστηρίζουν για να στηρίξουν το όχι τους…

Ιδιαίτερα καυστικός είναι για την πορεία του ΠΑΣΟΚ («τα στελέχη έχουν χάσει τον μπούσουλα», λέει) και για τον ίδιο τον Βενιζέλο, καθώς σημειώνει ότι πρώτη φορά ζει στο ΠΑΣΟΚ το δόγμα «όποιος δεν είναι με τον αρχηγό μας, είναι εναντίον μας».

Όσο για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ είναι απαξιωτικός για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου: «Αν τον έβλεπα» -αναφέρει -θα του έλεγα ποιος είσαι εσύ για να επιλέξεις τα πρόσωπα και με τι κριτήρια εξαίρεσες κάποιους»;


Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε στρέφει τα βέλη του και κατά του Βενιζέλου, επισημαίνοντας ότι δεν του είπε τίποτα για τη λίστα, παρότι ήταν ο ίδιος που πήγε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Ελβετία.

«Η πρόεδρος της χώρας μου είπε "εμείς ονόματα δεν σας δίνουμε, διότι δεν έχουμε δώσει ποτέ σε καμία χώρα". Πρόσθεσε, όμως, "μπορούμε -αν εσείς μας υποδείξετε τα πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα παρανομήσει- να τους πούμε είτε να πληρώσουν τους φόρους τους στην Ελλάδα είτε και να υπερφορολογηθούν στην Ελβετία".


Αν, λοιπόν, γνώριζα την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ θα έκανα το αυτονόητο. Θα τους έδινα ένα αντίγραφο και θα τους έλεγα ότι "η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλετε", για να πετύχω την πιο επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα.


Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμη και η πρόταση που μου έκαναν οι Ελβετοί ποτέ δεν προχώρησε από την πλευρά μας. Και σημειώστε ότι ενημέρωσα τότε και τον κ. Βενιζέλο και τον Γ. Παπανδρέου, αλλά ουδέποτε έπραξαν κάτι ή έστω μου μίλησαν για την ύπαρξη της λίστας».



Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς απλά θυμίζουμε πως στις 18 Σεπτεμβρίου (1 μήνα πριν) ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο "Βήμα" δήλωνε: Θεόδωρος Π«Μνησίκακος ο Σαµαράς, ανεύθυνος ο Τσίπρας». Αυτό ονομάζεται πολιτική συνέπεια ή μήπως προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση για το... ελικόπτερο; Ό,τι και να σκεφτεί κανείς, ο Πάγκαλος πάντα μας επιβεβαιώνει ότι παραμένει... Πάγκαλος...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]