Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βενιζέλος κατάλαβε “Λίτσα” και όχι “λίστα”


Με μία πολεμική ανακοίνωση ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και δηλώνει ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ.
Αποχωρούν, αναχωρούν, κάνουν ότι μπορούν, αλλά το κατάστημα διαλύεται. Σε λίγο στην Ιπποκράτους θα κρεμάσουν πανό: «εκποίηση» ή «διάλυση». Ό,τι πάρεις σε τιμή ευκαιρίας.
Όλοι θα τρέξουν να αρπάξουν τα όργανα γυμναστικής του ΓΑΠ. 
Προσωπικά θα ήθελα τα περιοδικά πεπραγμένα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ σε δερματόδετη συλλεκτική έκδοση.
Η ιστορική αλήθεια στο παράλληλο πασοκικό σύμπαν…

Ηρωική η έξοδος του κυρίου Ραγκούση. 
Σιγά που θα καθόταν σαν τον Κατσουράνη, να τον «φάει» ο νέος Πρόεδρος…
Ο κ. Ραγκούσης καταλογίζει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «πολιτικά ανήθικη» συμπεριφορά διότι ως υπουργός Οικονομικών επέβαλε περικοπές μισθών και συντάξεων αντί να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή και να εκμεταλλευτεί τη λίστα Λαγκάρντ που είχε στα χέρια του.

Πρώτον ο Βενιζέλος κατάλαβε Λίτσα και όχι λίστα.  Είναι δυνατόν να ασχοληθεί κοτζαμάν Υπουργός με «Λίτσες»;
Ως «παλιός» γνωρίζει πολύ καλά ότι πέραν της Λίτσας Διαμάντη, ο «κωδικός» δεν είναι «ποιοτικός» και ελλοχεύει κινδύνους…

«Το ποτήρι ξεχείλισε», είπε χαρακτηριστικά  κ. Ραγκούσης και ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ «έχουν επικρατήσει πλήρως οι αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης. Αντιλήψεις και πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην ηθική παρακμή καθώς και την ελληνική κοινωνία στην αγανάκτηση και στην οργή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Το ποτήρι έχει σπάσει προ πολλού στο ΠΑΣΟΚ. Το ελληνικό κόμμα «Μπάαθ», πέφτει σταθερά, σε δόσεις και με πολύ κρότο.
Τη στιγμή αυτή και ενώ όλοι λοξοκοιτούσαν τη ΔημΑρ, το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται σε «αδύναμο κρίκο» του κυβερνητικού συνασπισμού.

Οι πολυάριθμοι οπαδοί του κυρίου Ραγκούση  έμειναν όμως ικανοποιημένοι από την ιστορική έκφραση: «παραμένω  ενεργό μέλος της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης».
Επειδή στον καπιταλισμό και ιδιαίτερα στο πολιτικό του εποικοδόμημα, «ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου», ο Ανδρέας της πρώην Υγείας και Πρόνοιας, τρίβει τα χέρια του. Ξεκινά περιοδεία για να προωθήσει το νέο βιβλίο και παρεμπιπτόντως και το νέο κόμμα…

Και τι έκανε στο φινάλε ο Βενιζέλος; 
Ότι κάνουν όλοι στο Μαξίμου και στα Υπουργεία εδώ και χρόνια. 
Φεύγοντας παίρνουν όλα τα στοιχεία των κρίσιμων υποθέσεων που χειρίστηκαν. 
Οι επόμενοι βρίσκουν πάντα καμένη γη και καμένα «φλασάκια»…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]