Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρεπούση ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής!


«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα»;

Με αυτή την ερώτησή της προς τον αρμόδιο υπουργό, η Μαρία Ρεπούση της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, συντάσσεται με τους κύκλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.

Η βουλευτής της Α’ Πειραιά, η οποία τονίζει πως «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» (έτσι αποκαλεί την ταύτιση κάποιων μουσουλμάνων με το προξενείο της Κομοτηνής), ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα».

Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του προξενείου!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ολοι αυτοι οι προστυχοι νεοταξιτες ακολουθουν την τακτικη του σαλιγκαριου,προχωρουν γλυφοντας,και αφηνοντας πισω τα σαλια τους,αναρριχοντε παντου και μολις τους πας εστω και λιγη κοντρα κρυβονται στο καβουκι τους,για να μην εχεις οπτικη επαφη μαζι τους οποτε και να καταλαγιαζει γρηγορα το πραγμα μετα απο αυτο ξανα προχωρουν γλυφοντας να πετυχουν τον σκοπο τους.ο σκοπος της κυριας Ρεπουστ ειναι πως θα εξυπηρετησει τα συμφεροντα την τουρκιας,δεν εχουμε κανενα λογω να ενδιδουμε στα συμφεροντα της τουρκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τι είναι φτιαγμένα κάτι άτομα όπως του λόγου της, έχω αναρωτηθεί πολλές φορές. Τι μίσος είναι αυτό και τι αποποίηση για την καταγωγή της και ό,τι της δόθηκε ποτέ ως ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θέλω να συγχαρώ την ΔΗΜΑΡ, για αυτό το έκτρωμα που έχουν στην παράταξή τους, μισέλληνες τύπου Ρεμπούση κοσμούν το κόμμα τους να την χαίρονται.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]