Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκλειστικό: "Διαύγεια" οι εργολαβίες του ΟΣΕ!

Ακόμα και για την διερεύνηση της δυνατότητας για είσπραξη των μισθωμάτων από ιδιώτες , εργολαβία αποφάσισε να δώσει η ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως βλέπετε και δίπλα (από την Διαύγεια) θα πληρωθούν 4 χιλιάρικα για να διερευνηθεί αν μπορεί ιδιωτική εταιρεία να εισπράτει τα μισθώματα της ακίνητης περιουσίας που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑ ΟΣΕ.
Φυσικά αποκορύφωμα αποτελούν η οικονομική ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου  η Ποριώτισα  με 2700 Ε εδώ η απόφαση , αλλά κ η οικονομική ενίσχυση της Repower Greece  εδώ η απόφαση με  7 χιλιάρικα για την διεθνή εκστρατεία που πραγματοποιεί για την ....αποκατάσταση της εικόνας της χώρας.(ελπίζουμε η κ.Μέρκελ να έχει παρακολουθήσει την καμπάνια ).
Παράλληλα 26 χιλιάρικα θα πληρωθούν σε άλλη εργολαβία για την διαχείριση  για 12 μήνες των λογιστικών βιβλίων ...
Την ίδια ώρα λοιπόν που  εργολαβίες μοιράζονται όπως μπορεί κάποιος να δει στην Διαύγεια απο όλες τις ΔΕΚΟ , η εγχώρια και εξωτερική Τρόικα πιέζουν για απολύσεις υπεράριθμου προσωπικού στο Δημόσιο....
Αλήθεια διαβάζει κανείς από τους μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου μας την Διαύγεια ;

Το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το υπεράριθμο προσωπικό αλλά η ανικανότητα ενός πολιτικού συστήματος να πράξει τα αυτονόητα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]