Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα γιουσουφάκια του Νταβούτογλου


Έσπευσαν ασθμαίνοντας στην Αθήνα για να φωτογραφηθούν μαζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ τουρκόφρονες βουλευτές, δήμαρχοι και δημοσιογράφοι από τη Θράκη…
 
     Ήρθε στην Αθήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου και έτρεξαν να του υποβάλλουν τα σέβη τους κάποιοι από τους βασικότερους λακέδες της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη. Ο νεοθωμανός μεγαλοκοπρίτης μάλιστα είδε τα τσιράκια του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ως «εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», όπως προκύπτει και από το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας της Ξάνθης «Μιλλέτ» (11/10/2012), που αναφέρει πως ο Νταβούτογλου «στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου, δέχτηκε εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, σε μια συνάντηση που…έγινε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και διήρκεσε περίπου μια ώρα», ενώ αργότερα «έδωσε οδηγία στον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ να μεταφέρει στα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, τους πιο ειλικρινείς χαιρετισμούς του».

     Τώρα ποιοι άλλοι παρίσταντο στη συνάντηση (πλην βεβαίως του προξένου στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ και του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς); Και οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ – Ροδόπης), Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ-Ξάνθης), Αϊχάν Καραγιουσούφ (ΣΥΡΙΖΑ-Ροδόπης), οι ψευτομουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ (Κομοτηνής) και Αχμέτ Μέτε (Ξάνθης), οι τρεις τουρκοδήμαρχοι Ισμέτ Καντί (Ιάσμου), Μουσταφά Τσουκάλ (Μύκης) και Ιμπραήμ Σερήφ (Αρριανών) (σ.σ. περιέργως, οι κ.κ. Τσολακίδης και Χατζηευαγγέλου απουσίαζαν) και από τον μειονοτικό τύπο ο…αφρός, τουτέστιν οι Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ («Τράκιανιν Σεσί»), Τζεγκίζ Ομέρ («Μιλλέτ»), Χουλιά Εμίν («Γκιουντέμ») και Ιλχάν Ταχσίν («Μπιρλίκ»). Απολαύστε στη συνέχεια και άλλες φωτογραφίες (της «Μιλλέτ») από τη συνάντηση του αφεντικού με τις οδαλίσκες του. Τρυφερές στιγμές αναμφιβόλως, όθεν και σιωπούμε εφεξής, καθότι δεν θέλουμε να δηλητηριάσουμε το ειδυλλιακό κλίμα με τα βέβηλά μας σχόλια. Καληνύχτα…

   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
   1. Ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί και ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ.
   2. Ο Νταβούτογλου εν μέσω των ψευδομουφτήδων Σερήφ και Μέτε.
   3. Εδώ με τους τρεις βουλευτές. Χατζηοσμάν, Ζεϊμπέκ, Καραγιουσούφ. Προσέξτε την ενδυματολογική διαφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Χατζηοσμάν, όπως και την κλίση στο σώμα και ιδιαίτερα στο κεφάλι του Ζεϊμπέκ. Κυριολεκτικά, έτοιμος για τεμενά!
   4. Βουλευτές, ψευτομουφτήδες και δήμαρχοι μαζί με τον Νταβούτογλου.
   5. Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη.
   6. Ο Νταβούτογλου ανάμεσα σε Ντεντέ και Τζεγκίζ Ομέρ, παραδίπλα Χουλιά Εμί και Ιλχάν Ταχσίν, ενώ βλέπετε ακόμη τον πρόξενο στην Κομοτηνή Σενέρ και τέρμα δεξιά τον πρέσβη Ουράς. Προσέξτε πάντως το ισλαμικό στυλ του Ντεντέ, ε; Λαδί κουστούμι, μούσια, χωρίς γραβάτα, σαν να βλέπεις υπουργό του Ιράν, ένα πράμα! Γουάου!
   7. Οι ψευδομουφτήδες με τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς.
   8. Και πάλι ο Ουράς με βουλευτίδια, δημαρχίδια και ψευτομουφτήδες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]