Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κ-Άγκελα Κ- Άγκελα Κ-Άγκελα παντού!


Η Ελλάδα χορεύει στον ρυθμό της Μέρκελ, η οποία αν και δεν έχει φτάσει ακόμη, έχει κατορθώσει να πανικοβάλει την τροϊκανή κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Η Ελληνική Αστυνομία προχωρά σε συνεχείς συλλήψεις και προσαγωγές, έχοντας φτάσει τον θαυμαστό αριθμό των 20 προσαχθέντων, μία ώρα πριν φτάσει η γερμανίδα καγκελάριος στην Ελλάδα κι ενώ ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την άτυπη πρωθυπουργό της χώρας.

Το γεγονός και μόνο ότι παίρνονται ειδικά μέτρα, πρωτοφανή, για την έλευση της κυρίας Μέρκελ, καταδεικνύει και την γνώση των ανθυποκυβερνώντων για τα όσα επιβάλουν στον Ελληνικό λαό, προκειμένου να εισπράξουν την εύνοια της κυβέρνησης του Βερολίνου.

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει καγκελοφορεθεί, το κέντρο της Αθήνας έχει «κοπεί» από την υπόλοιπη χώρα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προχωρούν προς το Σύνταγμα, προκειμένου να διαδηλώσουν υπέρ των δικαιωμάτων που τους στερεί μία κυβέρνηση που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των «δανειστών».

Ο πανικός και ο τρόμος της κυβέρνησης είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, αφού επέλεξε να κρυφτεί πίσω από κάγκελα και φράχτες, ενώ τα χθεσινοβραδινά λογίδρια του πρωθυπουργού περί δικαιώματος των πολιτών να διαμαρτυρηθούν, είναι προφανές πως έγιναν για να εξωραϊστεί η εικόνα της πολιτικής χούντας που διοικεί (και δεν κυβερνά) την χώρα, στο όνομα της κυρίας Μέρκελ.

Ας περιμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις, ελπίζοντας πως έστω και την ύστατη στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση θα κατανοήσει τις ευθύνες της και θα επιτρέψει το αυτονόητο, δηλαδή την διαμαρτυρία των Ελλήνων πολιτών, των θυμάτων μίας διεφθαρμένης πολιτικής που εξακολουθεί να απολαμβάνει την ατιμωρησία, ενώ έχει φροντίσει να περάσει τον «λογαριασμό» στους Έλληνες πολίτες…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]