Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίσκεψη Ευρωπαίων αξιωματούχων στον τουρκοσύλλογο Θεσσαλονίκης


Ο ευρωβουλευτής Φρανσουά Αλφονσί, ο διευθυντής του HRWF Βίλλυ Φότρ μαζί με τον πρόεδρο του FUEN Χανς Χάϊνριχ Χάνσεν εξετάζουν τα προβλήματα των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων στην περιοχή.




Σχ : Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη των Ευρωπαίων αξιωματούχων, συνοδεία Χαμπίπογλου, Τσαβούς και Σαριτζά στον Σύλλογο Μουσουλμάνων Αν Μακεδονίας-Θράκης στην Θεσσαλονίκη. Προφανώς λόγω γλώσσας τον ρόλο του ξεναγού τον είχε ο Χαμπίπογλου. Ενώ από την τρίτη φωτογραφία φαίνεται πως ο ο πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Θεσσαλονίκης  ο Οσμάν Ισμαήλογλου μάλλον εντυπωσιάστηκε από την Σαριτζάν της ABTTF !

Πηγή: Τουρκικά Νέα 

Διαβάστε επίσης: Αυξημένη κινητικότητα του τούρκου προξένου της Κομοτηνής
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]