Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τον συνέλαβαν επειδή ντύθηκε στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας!!!


Κι επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί κατά της Μέρκελ!!!

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης ένας κύριος γύρω στα 50, ντυμένος με μία αθλητική φόρμα της Εθνικής Ελλάδος, κρατώντας ένα πλακάτ με την Ανγκελα Μέρκελ και την... Αφροδίτη της Μήλου -από το περίφημο πρωτοσέλιδο του Focus- έφτασε έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Οι αστυνομικοί αρχικά απόρησαν μόλις είδαν τη μοτοσικλέτα του 50χρονου άνδρα, μία μεγάλου κυβισμού μηχανή βαμμένη στα χρώματα της ελληνικής σημαίας! Στη συνέχεια τον προσέγγισαν, τον ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να παραμείνει στην περιοχή λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει και του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος αρνήθηκε και οι αστυνομικοί άνοιξαν τον κατάλογο των προσαγωγών.

Συνέλαβαν μαθητές επειδή καθόντουσαν σε παγκάκια στο Σύνταγμα
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή την ώρα αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους και απομακρύνουν για λόγους ασφαλείας πολίτες οι οποίοι φέρουν σακίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει και προσαγωγές μαθητών λυκείων.
Πρόκειται για 12 μαθητές του 3ου λυκείου Νίκαιας, που κάθονταν στα παγκάκια του Συντάγματος.

Απαγορεύτηκαν οι κάμερες έξω από το Μαξίμου και το Προεδρικό

Μετά την απαγόρευση των διαδηλώσεων και της κυκλοφορίας σειρά έχουν οι κάμερες.
Απαγορεύτηκαν οι κάμερες των ιδιωτικών καναλιών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπως επίσης και το Μέγαρο Μαξίμου. Στο σημείο θα βρίσκονται μόνο οι κάμερες της κρατικής τηλεόρασης.
Οι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών, θα μπορούν να πλησιάζουν το Προεδρικό και το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά μόνο με τη διαπίστευση τους και χωρίς κάμερα.

Αυτά τα περιστατικά θα μπορούσε να είναι και... ανέκδοτα, αλλά δυστυχώς, στην Ελλάδα της τροϊκανής ανθυπο-αποικίας, στην χώρα όπου το Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε κουρέλι για να σκουπίζουν τα παπούτσια τους οι λακέδες του διεθνούς και του εγχώριου πολιτικού και οικονομικού συστήματος, στην χώρα που διεκδικεί την παγκόσμια πρωτιά στην πολιτική διαφθορά, αποτελεί αδίκημα το να ντύνεσαι στα χρώματα της χώρας σου και να διαδηλώνεις υπέρ των δικαιωμάτων που σου καταπατούν, υπέρ του Ελληνικού Συντάγματος, υπέρ του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.

Η Ελλάδα των λαμογιών, των πραιτωριανών και των αυλικών ενός πολιτικού συστήματος που λειτουργεί σε καθεστώς ατιμωρησίας, κινείται πέραν του νόμου και οδηγεί την χώρα στο απόλυτο μηδέν, είναι δυνατόν να συλλαμβάνεται εκείνος ο πολίτης που τολμά να ντύνεται με τα εθνικά χρώματα. Ίσως, επειδή η Ελλάδα έχει πάψει να είναι κράτος και ως έθνος διαλύεται, με την αμέριστη βοήθεια των αντεθνικών εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Δυστυχώς, πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι οι πολίτες στο κομβικό σημείο της επιλογής μεταξύ του να ζήσουμε ως ανδράποδα ή του να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι. Μόνο που τότε, κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει όχι μόνο την επόμενη ημέρα, αλλά ούτε καν την επόμενη ώρα... 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να, αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να διαβάσουμε όλοι και να μην αφήσουμε να μας αρπάξουν όλα όσα μας ανήκουν χιλιάδες χρόνια τώρα. Καλημέρα, Κωνσταντίνε, και καλή λευτεριά συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]