Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι αποκαλύπτει ο Κωστής Στεφανόπουλος για τον Γιωργάκη και το «Τσιπράκι»


Τι αποκαλύπτει ο Κωστής Στεφανόπουλος για τον Γιωργάκη και το «Τσιπράκι»


Το βιβλίο «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος» της Νίτσας Λουλέ αποτελεί ουσιαστικά τη βιογραφία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε αυτό κυρίως περιγράφεται η σκληρή σύγκρουσή του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και οι απόψεις του για το δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου και για το «Τσιπράκι», όπως γράφει.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος αναφέρεται στο δημοψήφισμα που ζήτησε ο πρώην Πρωθυπουργός πέρυσι (και οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησής του) και μιλάει για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο αποκαλεί «Γιωργάκη» με οξύτατους χαρακτηρισμούς :

«Αυτό είναι χειρότερο και από το «Βυθίσατε το Χόρα» που είχε πει ο μπαμπάς του. Εκβιάζει το λαό και δημιουργεί πρόβλημα με τους συμμάχους στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Κάποτε οι άνθρωποι έμεναν στην πολιτική από πατριωτισμό, ενθουσιασμό, αγάπη και προσφορά για τη χώρα. Σήμερα μπαίνουν για να πλουτίσουν ή να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, οι οποίοι επιλέγονται από το κόμμα. Εχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργάκη, που πιστεύουν ότι είναι τιμή του τόπου να τους έχει πρωθυπουργούς».

Στο βιβλίο γίνεται αναφορά ακόμη και στον Αλέξη Τσίπρα. Οπως αναφέρει η συγγραφέας Νίτσα Λουλέ, τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος»

Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι. Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: 

«Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;» 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]