Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σήμερα το βράδυ - Μεγάλη έρευνα για τη Θράκη και τις τακτικές της Άγκυρας


Σήμερα στις 10 το βράδυ και στο ιστολόγιο μας, θα παρουσιαστεί μία μεγάλη έρευνα για την σημερινή Θράκη, το καθεστώς που επιβάλλει το τουρκικό προξενείο με τις εγκληματικές ευθύνες του κράτους των Αθηνών, την λειτουργία ισλαμιστικών ομάδων και την δράση τους με συγκεκριμένες "επιχορηγήσεις" που δίνουν, τις ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις κινήσεις του τουρκικού παρακράτους. 

Η έρευνα αποτελεί κομβικό σημείο και αποτελεί τη φυσική συνέχεια της προηγούμενης έρευνας Project Θράκη, όπου καταγραφόταν επακριβώς οι τουρκικές επιδιώξεις στην Ελληνική ακριτική περιοχή που εγκαταλείπεται μεθοδικά από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας τα τελευταία 30+ χρόνια. 

Το πέπλο της μη ενημέρωσης για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη, πέφτει και αποκαλύπτει πρόσωπα, τακτικές, μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς... 

Ο τίτλος του άρθρου - έρευνα, θα είναι: Θράκη: Σε καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με την Άγκυρα. 
Για να μάθετε τι επιτέλους γίνεται στην Θράκη...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]